уторак, 13. август 2013.

NYX


Pozdrav svima od mene! Dugo me nije bilo, tj prestala sam sa pisanjem svog bloga, ali sam sve vaše i dalje rado pratila ( a ima ih više nego ikad, svaki dan se novi izrodi :)). Zasitila sam se pisanja, ali danas dobih želju da se opet družim sa vama, da ne dužim sa ovim i ne obećavam ništa, da pređemo odmah na stvar.

Primetila sam da su sve beauty blogerke poludele ya NYX-om čim je postao dostupan kod nas pa tako i ja! Svi znaju da je NYX američki brend, tacnije iz Los Anđelesa, pristupačnih cena, zadovoljavajućeg kvaliteta, pa ako nismo još dorasli MAC-u, drago mi je da NYX-u jesmo .Ukoliko neko od vas ne zna, NYX proizvode možete pogledati i poručiti putem Alexandar cosmetics sajta, koji je i uvoznik za našu zemlju, zatim, u Beo cosmetics-u na Novom Beogradu u ulici Klare Cetkin i Kiwi sun-u u ulici 29.novembra preko puta picerije Orao.

Proizvodi koje imam, za sada, su paleta senki Wicked Dreams , rumenilo Peach i HD korektor u nijansi Beige.Današnji post je posvećen paleti, a druga dva u nekom drugom postu.



Paleta Wicked Dreams se sastoji od 24 senke, od kojih su neke iznenađujuće dobro pigmentovane, a neke i loše. Boje su dosta prilagodljive svakodnevnom šminkanju, većina su neutralne, dok ima i par nesvakidašnjih, bar kad je moj ukus u pitanju, kao što su zelena i dve, tri nijansi plave. Primetićete i sami da su uglavnom sedefaste senke jako dobro pigmentovane i mekše, dok su mat slabijeg intenziteta i tvrđe. Na očima ih koristim uvek uz bazu, i tu nemam zamerki.










Pakovanje je plastično, pristojnih dimenzija za svaku torbicu i pogodno za putovanja. Ima veliko ogledalo koje odlično posluži i dva mala  sunđerasta aplikatora, koja ni ne znam gde su završila, pošto koristim četkice. Ne znam tačnu cenu ove palete ali mislim da je tu negde oko 1000-1200 rsd, ispravite me ako grešim, i prilično sam zadovoljna njenim učinkom. Cena je i više nego povoljna za 24 senke.




blic

red 1

red 2

red 3


Svi swatchevi su sa blicom i bez baze.

Kako vam se sviđa paleta ? Šta vam se najviše dopada od NYX kozmetike?

p.s stare slike su nestale kada sam obrisala picasa album, abilo mi je zao da brisem ceo blog i pravim novi, nadam se da vam to nece smetati!

Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!



8 коментара :

  1. Super nosive nijanse ;) Moracu da bacim pogled na ovu paletu ;) Cena je...pa i vise nego pristupacna ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Ova paleta mi se cini odlicnom! Skoro sve boje bih koristila! :) S obzirom na celokupan utisak, cena je smesna. :)
    Pratim te ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Mislim da pored ove palete ništa više ne treba :D

    ОдговориИзбриши
  4. Dobrodosla nazad :) Mnogo lepa paleta, iako nisam ljubitelj toliko velikih. ALi da ti pored nje ne treba jos jedna - istina. Ja obozavam NYX rumeinla. Jedva cekam recenziju za njega, kao i za korektor. Nadam se da ces ih uraditi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Hocu, hocu, nadam se da cu nabaviti nos neko rumenilo, jer su im divna :) paleta je manja nego sto izgleda ;)

      Избриши
  5. 1350 din je cena palete. Super paletica, kao sto si sama rekla, neke su malo manje pigmentovane neke vise, ali boze moj. Dobrodosla nazaad, i ako imas vremena pogledaj moj blog
    www.theglam-monster.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман10/22/2013 04:03:00 PM

    Može samo jedna "zamerka".. napisala si da je američki brend, iz Los Anđelesa... ukoliko pogledaš bilo koje pakovanje Nyxa, videćeš da piše - made in P.R.C, iliti People Republic of China... mora imati neki racionalan razlog zašto je šminka toliko povoljna :) inače, nemam nikakve zamerke na kvalitet, koristim i sama dosta proizvoda, nego eto ovo mi je zapalo za oko. Podzrav od Jelene!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da to sam i ja primetila, ali i kod mnogo vecih brendova za koje znamo da su iz Italije, USA,itd proizvode se u PRC, imaju fabrike svuda, jeftina radna snaga :)
      Pozdrav!

      Избриши