уторак, 3. децембар 2013.

The Best of October and November

Nisam sklona čestom menjanju proizvoda, kada otkrijem ono što mi odgovara toga se i pridržavam neko duže vreme, zbog toga sam rešila da pišem favorite na dva meseca, da ne bih ponavljala određene proizvode. Neću pisati mnogo, neke recenzije ste već čitali , a neke ću tek pisati? U svakom postu se nađe nešto od dekorative, preparative i lakova. Pa da krenemo :).




1. Syoss Color & Volume šampon- Jako prijatno sam iznenadjena ovim šamponom, pogotovo što ranija iskustva sa Syoss proizvodima nisu bila baš pozitivna. Bez silikona je, lagan je, samo jednim šamponiranjem spere sve proizvode kojim zamastim kosu. Da na volumenu ako to ne sprečim raznim silikonima posle. Kupiću ga ponovo sigurno, planiram da isprobam i drugi iz ove silicone free linije.

2. Macadamia Deep Repair Masque- U drugoj polovini novembra meseca sam napokon rešila da probam masku i leave in masku iz Macadamia kolekcije, i mogu reći da sam oduševljena. Čekam da prodje još vremena da je pošteno testiram, pa vam pišem recenziju!

3. Macadamia Healing Oil Treatment- Od kada sam kupila Macadamia ulje za kosu, uglavnom sam samo njega koristila, i stavila po strani moje voljeno Orofluido. Mogu reći da mi se sve više dopada. Recenzija *OVDE* .

4. Mixa Cleansing Micellar Water- Već pisano o njoj *OVDE*, potrošena i kupljena ponovo. I dalje me izludjuje pumpica :).

5. Mixa Hand Cream-  Jedna od onih neophodnih stvari za torbu. Odlična za hladne dane, hidrantna, nemasna i brzo upija.



7. Dior Show Iconic Curl maskara- Uglavnom biram ravne četkice , a ne krive, ali ova maskara me je oduševila, i biće više reči o njoj.

8. Golden Rose Perfect Lashes eyeliner- Iako sam više ljubitelj gel ajlajnera, i nanošenje četkicom, ovaj je takodje praktičan i precizan. Ima jako tanku saviljivu četkicu, crn je i postojan.

9. Artdeco Dita Von Teese rumenilo- Limitirano rumenilo iz DVT kolekcije za Artdeco. Sadrži tri roze nijanse koje su najlepše kad se izmešaju i nanesu zajedno. Idealno za devojke hladnog podtona, lepo osveži lice, savršeno za zimske dana.

10. Nyx Mauve Blush - Čitali ste recenziju *OVDE*, i dalje se ne odvajam od njega.

11. Nyx Soft Matte Lip Cream- U nijansi Sao Paulo. Prelepa tamnija roze nijansa. Iako nisam ljubitelj mat karmina, boja je toliko lepa da ga baš često stavljam. Da bih izbegla mat efekat stavljam ga preko labela, ili sjaj za usta preko njega. Pisaću i o njemu.

12. Nyx Wiked Dreams paleta senki- O njoj sam vam već pisala *OVDE* . Jako je praktična i sadrži većinu nijansi koje svakodnevno koristim.

13. Blush 32 četkica za šminkanje- Moja omiljena četkica . Pogodna za tečni puder, puder u prahu, kamenu, rumenilo, bronzer. Ja je korisim isključivo za tečni i do sada mi je najbolja od svih koje sam probala. Pored svega je i jako povoljna, pa košta nešto malo preko 400 rsd čini mi se? Bolju  četkicu za taj novac nećete naći. Savršena je.


14. Golden Rose Rich Color 28 - Mislim da sam zaljubljena u ovaj lak od kada sam ga kupila. To je jedna od onih nijansi izmedju bordo i ljubičaste koje jako volim. Kremast je, ima super četkicu, sve preporuke

15. China Glaze I'm not lion- Prepreprelepa šljokičasta nijansa, u osnovi pesak boja, ali se šljokice presijavaju u raznim bojama. Najviše mi se dopada što su šljokice baš sitne, super se maže i postojan je.

16. Seche Vite Top coat-  Ne znam kako sam mazala nokte dok nisam otkrila ovaj top coat. Najbolji lak za završni sloj koji sam koristila. Brzo se suši, tome je prvenstveno i namenjen, ali daje i lep sjaj . Odličan, sve pohvale za njega!

17. The Body Shop Lip Butter- Jedan od najčešće korišćenih. Takodje neizostavna stvar u mojoj torbi. Pisala sam već o njima, volim većinu, priznajem najviše zbog mirisa.

18. H&M ukosnice za kosu- Nije kozmetika ali je super stvar. Prve ukosnice koje mi zaista odgovaraju. U zlatnoj boji, pošto sam plavuša, nisu od onih oštrih i jakih, a opet su švrste. Ne ostavljaju tragove na kosi, to mi je najvažnije.



I mali random The best

Serija- Pored mnogih koje gledam, u poslednje vreme sam skroz navučena na Once Upon A Time. Svima bih je preporučila, bajkovita, jako interesanta i drži pažnju.



Pesma- Najčešće slušana pesma u poslednje vreme je Miley Cyrus, na stranu osporavani spot ;)


I preporuka da se utoplite u ovim hladnim zimskim danima sa nekim toplim napitkom iz Kuće Čaja, moji favoriti trenutni su Turski med i Smokva-Marakuja




Koji su vaši favoriti? Da li koristite neki od ovih proizvoda?



Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!

26 коментара :

  1. Obozavam cajeve iz kuce caja! Ovu Blsh cetkicu ne pustam iz ruku. Macadamia maska i ulje su mi isto odlicni :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da i ti volis njihove cajeve, i da se slazemo u potpunosti oko tih proizvoda :)

      Избриши
  2. Skoro sve imam, i skoro sve volim sem Syossa, ništa mi ne odgovara od njih, i Blush cetka, meni ova apsolutno nije nikakva iako imam 4 njihove, ova mi stoji, ne dopada mi se jer ostavlja mi tragove po licu, tamo gde sa njom predjem ostavi mi linije, tako da se drzim RT

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prvi put cujem negativan komentar za ovu cetku, ali dobro svi mi trazimo razlicito, mozda zavisiiod nacina nanosenja i samog pudera, meni ne ostavlja nikakve tragove. A sto se Syossa tice ni ja nisam bila zadavoljna dok nisam probala ovaj sampon!

      Избриши
    2. bas tako, ukusi su razliciti, tako i sa maskrama, ono sto je meni super kod neke, moje drugarice kupie i kazu da sam luda sto sam im rekla da bas tu uzmu. hehhee

      Избриши
  3. Puno favorita dijelimo - mixa krema za ruke, nyx rumenilo, blush kist, macadamia maska i ulje u kombinaciji, golden rose rich color lakovi uopste, a i imam jedno artdeco rumenilo koje volim samo sto nije ista kolekcija ali generalno artdeco volim :)

    ОдговориИзбриши
  4. Koristim i obožavam NYX Sao Paulo. Volim mat finiše, pa mi u potpunosti odgovara :) Ljubav <3

    ОдговориИзбриши
  5. Divni favoriti, a imamo i dosta zajednickih, Macadamia ulje i maska, Mixa krema za ruke i micelarni losion, Blush cetka za puder... Sve sami savrseni proizvodi ;*

    ОдговориИзбриши
  6. ova dva caja cu morati da probam! a sto se favorita tice i ja sam proslih meseci obozavala mixa micelarnu, kremu za ruke i nyx rumenilce koje imam :)

    ОдговориИзбриши
  7. mixa hand crem je savrsena! a ostatak cu da isprobam! :) hvala na savetima!

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман12/04/2013 11:01:00 AM

    Stvarno su ti super postovi, veliki napredak kod tebe nakon pauze, bas cesto svratim da vidim sta novo imas za preporuku i jos uvek jurim onaj Labial bubblegum, ukebacu ga jednog dana ne gubim nadu :D
    Ti si bese ekonomista po zanimanju? :)
    Inace slazem se za Golden Rose eyeliner, probala sam onaj novi sa narandzastim cepom, ali cetkica mu je pretanka i nije tako precizna kao ova na zlatnom. Ne bih ga preporucila, ovaj je mnogo bolji.
    Jos jednom sve pohvale za postove i blog, zaista si sjajna sa tendencijom da budes jos sjajnija :)
    Veliki pozdrav - Alekta*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na pohvalama za blog, drago mi je da to cujem :) Labial pogledaj u Roda marketima, na kasi sam ih vidjala. Nisam ekonomista, nego PR menadzer, mada mislim da to nikad nisam nipomenula ;) Drago mi je da i tebi odovara GR ajlajner. Hvala na citanju, i veliki pozdrav za tebe!

      Избриши
  9. Анониман12/04/2013 10:41:00 PM

    Gde može da se kupi i koliko je Seche Vite Top coat? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U Alexandar Cosmeticsu, mozes da pogledas na njihovom sajtu, u Bg se nalaze u Klare Cetkin na Novom Beogradu i u Kiwi Sun u 29.Novembra, cini mi se oko 450 rsd :)

      Избриши
  10. Анониман12/06/2013 01:09:00 PM

    Gle, imamo istu saolju za caj! :) Prvi put vidim da jos neko ima :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe kupljena na Kopaoniku pre sto godina! Imam jos lepsu plavu, mozda i nju imas :)

      Избриши
  11. Dior maskaru bih mogla probati, sad sam u Dior fazi.

    ОдговориИзбриши
  12. Blush cetkicu imam,a dita rumenilo je prelepo! :) Zao mi je sto ga nisam uhvatila prosl godine...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. htela sam da pisem i o njemu, ali posto ga vise nema, bezveze mi je, jeste lepo!

      Избриши
  13. Meni se čini da dosta istih stvarčica volimo, ja obožavam blush #32 :-) najčešće upravo nju koristim...

    ОдговориИзбриши