четвртак, 21. новембар 2013.

And The Winner Is...

Prvo, želim da se zahvalim svima koji su učestvovali. Hvala puno svakom ko prati i čita moj blog! Nažalost pobednica je samo jedna, iako bih volela da svi dobijete nagradu! 



Samo jednu stvar želim da spomenem što se tiče GIVEAWAY-a, sve komentare sam ubacila u Random.org, bez prethodne provere da li su ispunjeni uslovi. Mislila sam da stvarno samo jedan obavezni uslov ( GFC follower) nije teško ispuniti, čak sam i na Facebook stranici podsećala na to, ali neki nisu ispunili, pretpostavljam profesionalni igrači, kako ih zovu. Prva odabrana dobitnica nije ispunila uslov, pa sam tako izvukla drugu. Stvarno mi nije bitno da li je taj neko zapratio moj blog samo zbog nagradne igre, svakako bi dobio nagradu bilo ko koga random izvuče, ukoliko su ispunjeni svi zahtevi, pre svega mi je najbitnija regularnost i takva su pravila. 

A sada ono što vas sve najviše zanima ;)




Vitoria S

Čestitam dobitnici ! Nadam se da će uživati u poklonu! Biće kontaktirana email-om oko detalja preuzimanja nagrade ! Nadam se da će odgovoriti u pristojnom roku od 48h ili biram novu pobednicu!




Hvala još jednom svima na učesvovanju! xxx Tacy

4 коментара :

  1. Hvala puno i hvala na nagradnoj igri :). jedva cekam da sve probam sve je divno :) :D
    Blog je odlican,veliki pozdrav za Tacy :*

    ОдговориИзбриши
  2. Čestitam. Ja sam šokirana činjenicom koliko je profi igrača. I to tek sad vidim! Zato okrećem novi list, i detaljno ću proveriti svaku prijavu, jer bi mi jako bilo žao da nagradu dobije neko ko je tek usput video da je nagradna igra aktuelna, ili neko ko prati samo nagradne igre, a da oni koji redovno prate blog budu uskraćeni.

    ОдговориИзбриши