субота, 24. септембар 2011.

ARTDECO Blushers

Verovatno je dosta vas imalo priliku da se upozna sa nekim od Artdeco-vih proizvoda, i da se i sami uverite u njihov kvalitet. Po meni, jedan od kvalitetnijih, omiljenijih brendova, koji se može naći kod nas, u Jasmin parfimerijama, sigurna sam da znate. Dosta njihovih proizvoda mi se jako sviđa, još dosta čekaju da budu isprobani. Ono čime sam najviše oduševljena (ok, pored senki) su rumenila. Inače sam "slaba" na rumenila, volim da isprobavam različite nijanse, teksture, oblike..Njihova rumenila su jako dobrog kvaliteta. Prvo, odličnoo pigmentovana, postojana, mekana, divno se nanose i blendaju, izbor nijansi takođe dobar, hm, mada ne kod nas kao u ostatku Evrope, ne znam zašto. Pakovanja već prepoznatljiva, 5 g proizvoda,bez kutijice, sa magnetom, pa sami pravite paletu, ili ne, zgodna su i ovako za korišćenje, a i uvek ih možete smestiti u neku metalnu kutijicu, ako vam se ne daju pare za kutije namenjene njima.U svakom slučaju, ukoliko tražite dobro, svakodnevno rumenilo, srednjeg cenovnog ranga, moja preporuka bi bila upravo Artdeco.


U mojoj kolekciji ( za sada)  nalaze se samo dva njihova rumenila, to su # 19 i # 29 i oba obožavam! 19-ica je jedna divna, topla breskva sa jako sitnim zlatnim shimmerom, koji daje predivan sjaj licu. Ja ga volim i na tamnom tenu i na svetlom. Na nekim osobama vuče više na roze, kod drugih na kajsiju, kod mene nešto između, i to mi se mnogo sviđa. Jako prirodna nijansa, mešavina i roze i kajsije, koju bi po meni, mogla većina devojaka da iznese, ukoliko nisu izrazito hladan tip. Jako je pigmentovano, kao što sam već spomenula, pa treba paziti kod nanošenja, posebno devojke svetlije puti. Daje zdrav izgled licu, blistavost, odličan izbor za neku neutralniju šminku kada želite da izgledate što prirodnije i sveže. Sitan zlatni shimmer daje pravi onaj glow efekat, pošto je jako sitan i diskretan, pogodan je i za dan kao i za veče.


Drugo rumenilo je # 29. Skroz drugačije od prodhodnog, a isto tako divno. Ovo je moje omiljeno zimsko rumenilo. Zašto zimsko? Zato što je jako neutralno, svetlo roze, hladna nijansa, izgleda prilično mat u pakovanju, ali zapravo ima sitan, neprimetan srebrnkasti shimmer, mnogo manje nego prethodno rumenilo. Nije nikako za tamne devojke toplog podtona. Zato ga leti držim po strani. Ovo je pravo rumenilo koje daje najprirodniju boju u zimskom periodu, kada se obrazi zarumene od hladnoće, zato volim baš tada da ga koristim. Dosta neutralna nijansa i blaga, s njim ne može da se pogreši ili pretera u nanošenju. Mada može da se nadograđuje, ukoliko želimo intenzivniju boju. Takođe je odlično pigmentovano, mislim da su sva rumenila podjednako pigmentovana bez obzira na nijansu. Sve nijanse možete pogledati na sajtu, OVDE , ali znate već da boje nisu 100 % verodostojne.

Ja stvarno ne znam koje rumenilo od ova dva mi je lepše, skroz su različita, a oba su prelepe. Zajedničko im je to što su jako mekana (a ne rasipaju se) , svilenkasta..Za njih ni ne treba neka specijalna četka pošto su stvarno laka za nanošenje. Cena je 944 rsd.Neću više da pišem, pogledajte slike pa prosudite sami . E da, ima dosta slika, ne zamerite, ali dan je prelep! :)










 Da li ste probali Artdeco rumenila, i koje su vaše omiljene nijanse? Dajte predloge za nove boje da proširim kolekciju  :)

Do sledećeg posta, pozdrav, xx Tacy!

17 коментара :

  1. Da li mi veruješ da se već danima lomim da probam tu čuvenu 19icu, i sve hoću-neću :) Razlog dvoumljenja je što obožavam rumenila ali imam ih previše. Jedino da shvatim ovaj post kao znak i kupim ga :D
    Prelepo je, zaista.

    ОдговориИзбриши
  2. Meni su njihove boje predivne, ali mi se kod Artdeca zaista ne sviđa što ne daju kutije, mislim da bi mi ovo puno prije puknulo kod nošenja u torbi :(

    http://breathofcolor.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Uh ja ne bi trebalo ista da pricam, imam ih 10 komada.
    Pogledaj iz nove kolekcije 46

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam jos videla novu kolekciju, bas cu da pogledam to rumenilo :)

    ОдговориИзбриши
  5. 19icu imam i obozavam to rumenilo! Ja sam dosta svetla, ali stvarno jako lepo stoji..
    A ovo #29 me bas mami :)
    Videla sam i novu 46icu, isto je divna nijansa..

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam probala još njihova rumenila, što ne znači da neću :)
    Moje omiljeno rumenilo je breskvaste boje.

    Rumenilo koristim u vrlo malim količinama, jer sam plava i prirodno se rumenim, pa izgledam kao mljekarica:)

    ОдговориИзбриши
  7. Oba rumenila su stvarno divna, ali mislim da 19icu moze lepo da iznese vecina devojaka :)

    ОдговориИзбриши
  8. Obozavam njihove senke, rumenila jos nisam probala, imam nekih 5-6 raznoraznih rumenila a ne koristim ih preterano, pa mi sad nije na spisku za kupovinu... mada moracu da probam ako su tako dobra svidja mi se sto imaju toliko puno nijansi

    ОдговориИзбриши
  9. imam jedno pitanje, nije vezano za rumenila :)
    mozes li mi pomoci oko odabira pairica za otklanjanje viska masnoce sa lice, spominjala si ih ranije u postovima sa puderima, kad se zacaklim ispod pudera pocnem da sizim

    gde ih kupujes i koji su najbolji, i naravno kako se koriste, unapred hvala :*

    ОдговориИзбриши
  10. Najbolje koje mozes da nadjes kod nas ( ako si iz Beograda)su Inglot, cini mi se oko 600 rsd. A koriste se tako sto, kada se "zasijas" uzmes jedan blot papiric i lagano tapkas na mesta gde se pojavio sjaj, to uglavnom bude T zona, znaci samo tapkas, ne trljas nista i slicno, da se puder ne bi skinuo.Videces i na samom papiricu tragove od masnoce. Nadam se da sam pomogla :)

    ОдговориИзбриши
  11. da iz Beograda sam, i puuuuuunooooo ti HVAlA na pomoci :*

    pratim tvoj blog

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман9/27/2011 06:31:00 PM

    19 imam i bas si me podsjetila da ga malo nosim jer u zadnje vrijeme stalno nosim deborah rosa pesca.imam jos i 30 to je bas pink boja i nosim ga zimi,12 to je nijansa koja se kod mene jedva primjeti ali ga mijesam sa 19 i imam jos 03 to je iz ljetne kolekcije ali ga ne nosim vise.

    ОдговориИзбриши
  13. Анониман9/28/2011 04:28:00 AM

    Joj, 19ica mi je pre-predivna :) Nemam ni jedno njihovo rumenilo, i to ću morati da ispravim :)

    Ja se prvo zagledam u te tople roze-breskvaste nijanse, i kad to izgustiram, onda pređem na hladne ! I obe nijanse su zaista prelepe, prvo bih kupila 19, pa onda 29, uff :D

    Slike su baš lepe, i super je kad ih ima puno !!

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман9/28/2011 10:00:00 AM

    broj 19 je krasan. Na zadnjem swatchu me podsjeća na Nars orgasm.

    ОдговориИзбриши
  15. Jeste podseca na slici zbog zlatnog shimmera, inace je Nars mnogo vise pinkastiji u odnosu na 19, tako da nisu slicni :)

    maliptic pod hitno moras da ispravis gresku, svidece ti se sigurno :)

    ОдговориИзбриши
  16. oh what pretty blush! I like #19 :)

    natalie
    http://lucyandtherunaways.blogspot.com

    ОдговориИзбриши