недеља, 28. август 2011.

REVLON proizvodi

Ja obožavam Revlon. Njihove farbe koristim godinama, šminku manje zato što kad nas baš i nije dostupna, ali trudiću se da češće idem u parfimeriju Tref, koji su jedini za koje ja znam da drže njihovu šminku. Nego, kao što sam već rekla, bila sam na odmoru u Herceg Novom, i oduševila sam se kada sam ušla u jednu njihovu drogeriju Kuća Hemije, koja je predpostavljam nešto kao naš Lilly, samo mnogoooo bolje opremljena. Prvo što mi je zapalo za oko bio je Revlon naravno, pored njega imaju i sve brendove kao i naše drogerije, plus još i Seventeen. Od ostale kozmetike za lice, telo, kosu , da ne pominjem, mnogo veći izbor nego kod nas, imaju čak i Dikson proizvode za kosu. Sve u svemu ugrabila sam samo dva proizvoda, pošto sam ipak bila na moru, pa mi davanje para na šminku nije bio prioritet, mada da mi je ostalo nešto, sigurno bih poslednji dan sve ostavila u ovoj drogeriji  :) .



REVLON ColorStay Pressed Powder with Softlex
Pošto već imam tečni, rešila sam da uzmem i ovaj u kamenu. Nijansa je 840 Medium,  u odnosu na MAC blot medium je mnogooo tamniji, ali meni je trenutno malo svetao, tako da će sačekati jesen. Iskrena da budem, i na moru i sad koristim samo bronzer i korektor, puder ne stavljam. Puder je mekan, to mi se baš sviđa, ne previše, taman, i ne rasipa se. Mada sam do sada probala da ga nanesem samo sunđerom. Prekrivanje srednje. Ko neman problematično lice može samo njega da stavi, lepo prekrije sitnije nedostatke, ali za neke veće potreban je korektor ili tečni puder. Daje baršunast izgled kože, meni baš lepo ujednači ten. Nije bila tamnija nijansa, inače bih uzela i nju . Prvi utisci su odlični, videćemo kako će se pokazati kada bude duže stajao na licu, i koliko dzgo će držati matirano. To vam javljam u nekom sledećem postu, sigurna sam da će se naći u nekim favoritima :) Pakovaje veoma podseća na MAC, možda je za nijansu veće, ali je sama plastika nekako mnogo socijalnija. Sadrži 8,4g. Platila sam ga nešto više od 13e.





REVLON ColorBurst Lipstick 070 Soft Nude
Ne znam da li kod nas ima kolekcija ColorBurst, poslednji put kad sam gledala, nije bilo, a nameračila sam se na ovaj nude karmin i još dva sjaja. Meni nikad dosta nude karmina! Obožavam ih! Ovo je prava nude boja, divna, da sam birala ovakvu bih napravila. Za nijansu tamnija od čuvenog MAC Creme'd nude. Odlično stoji na tamnijem tenu. Karmin je kremast, postojan i baš lepo pigmentovan. Po svemu dosta podseća na MAC, jedino što mi se ne sviđa je miris. Pakovanje je mnogo lepo. Mislim da će ovo postati omiljeni nude karmin, za sada sve pohvale, od kad sam ga kupila samo njega stavljam! Nisam uspela da napravim lep swatch, pošto mi je sad tamniji ten, izgleda mnogo bledo, kao korektor. Ostajem vam dužna za swatch! Platila sam ga nešto više od 8e.





levo revlon soft nude, desno rimmel kate 14






Koje Revlon proizvode ste vi isprobali, i kakvi su vam utisci?

Do sledećeg posta, pozdrav, xx Tacy!

4 коментара :

  1. U Sarajevu su bili dostupni u maloj parfimeriji kod pozorišta do juna, a li tada su povukli cijeli štand, kao, proizvođač više ne dostavlja. Gluposti -.-' Najgore je što sam saznala da ga više nema tek kad sam otišla da kupim olovku i ruž.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман8/29/2011 05:11:00 PM

    i tako ja stalno tragam za nude ruzevima :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман9/01/2011 10:39:00 AM

    Jao bas mi je krivo sto se revlon tesko nalazi u bg, pogotovo ovi karmini.

    ОдговориИзбриши
  4. I meni isto. Ovi karmini su tako divni, kremasti...skoknucu do Trefa da vidim da li ih ima.

    ОдговориИзбриши