понедељак, 3. март 2014.

INSIGHT Pakovanje za kosu

Najavila sam ovu recenziju u New in postu, i napokon je stigla na red. Čim sam ugledala na Alexandar Cosmetics sajtu da su se pojavili novi proizvodi za negu kose, znala sam da moram da isprobam neku masku. Iako već nekoliko meseci koristim Macadamiu i jako sam zadovoljna, a o tome sam vam pisala *OVDE*, to me nije sprečilo da dam šansu i ovom pakovanju.


INSIGHT Damaged Hair- je maska za kosu namenjena za oporavak oštećene kose, kako je moja plava, farbana, duga, suva i oštećena to je bio jednostavan izbor, to kažem s obzirom da pakovanja ove marke možete naći u nekoliko razčličitih linija, namenjena različitim tipovima kose, a takođe i šampone i balzame, što će doći na red za isprobavanje. Da se vratim ovom pakovanju. Namenjeno je rekonstrukciji kose, ćineči je jakom, sjajnom i zdravom. Obogaćena je organskim ekstraktom pšeničnih klica, maslinovim puterom, uljem argana, uljem pirinčanih mekinja i fitokompleksima, a ne sadrži mineralna ulja, parabene, silikone, veštačke boje i mirise. Po "jačini", je jako slično Macadamia pakovanju, pa ako vam ono odgovara verovatno će vam biti dobro i ovo. Koristi se tako što se ravnomerno nanese na vlažnu kosu, i ostavi da deluje 5-10 min. Ja pakovanje uvek nanosim na donji deo kose, znači teme ne diram, zbog mašćenja, nakon toga uglavnom stavim kapu za tuširanje i ostavim da deluje minimum 10 min, a često i jako duže, u zavisnosti od vremena. Nakon ispiranja kosa je zaista mekana i sjajna i jako lako se rašćešljava. Što se tiče oporavka kose, mnogo više od pakovanja je potrebno da bi se to znatno videlo na mojoj kosi, ali trenutni efekat nakon feniranja je odličan! Ne masti mi kosu, što je jako bitno pošto su sva pakovanja namenjena oštećenoj kosi jača, i znaju da je slepe i umaste umesto da pruže potrebnu hidrataciju i negu.




Dolazi u pakovanju od 500ml, sa zaštitnim poklopcem unutar samog pakovanja, što se baš i ne viđa često, posebno kod drogerijskih proizvoda, tako da je i to jedan veliki plus. Prilično je gusto, kao i svako pakovanje, najsličnije Serical Latte pakovanju. Miris je divan, i zadržava se u kosi, naravno ako posle ne stavljate druge preparate ;). Ovo pakovanje je prilično ekonomično, s obzirom da ova količina košta 550 rsd, a traje prilično dugo. Ukoliko imate suvu i oštećenu kosu, želite dobro, a povoljno pakovanje ja vam predlažem da probate ovo. Moje omiljeno pakovanje je i dalje Macadamia, ali kada se uporedi i kvalitet i cena, INSIGHT nije ništa lošije, a prilično (mnogo) je jeftinije. Detaljnije možete pogledati na sajtu *OVDE*, i videti celokupnu ponudu INSIGHT proizvoda za negu kose. Prodajna mesta verujem da već znate, ako ne informacije imate na istom sajtu, a možete porućiti i online.


Da li ste probali neki INSIGHT proizvod, i koji su vaši utisci?

Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!

14 коментара :

  1. Koristim šampon i masku za suvu kosu, malo je reći da sam oduševljena! Dvoumila sam se između ovog i za suvu kosu, možda ga isprobam kada potrošim ono koje imam :) P.S. Slažem se za Makadamiju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da i tebi odgovara, ja sam gledala i to za suvu, ali sam mislila da ce mi biti preslabo, jedva cekam da probam i balzam :)

      Избриши
  2. Joj ja bas planiram da uskoro isprobam neke njihove proizvode :)

    ОдговориИзбриши
  3. Moracu da probam ovo, dopada mi se sto pomaze rascesljavanju, uglavnom su te italijanske maske zaista dobre :)

    ОдговориИзбриши
  4. Malo me je zbunilo ovo "Prilično je gusto, kao i svako pakovanje, najsličnije Serical Latte pakovanju".. Latte uopšte nije gusto.

    I ja ću uskoro o njemu pisati :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa jel tebi ovo na slici gusto ili ne? :) Meni jeste isto kao i Latte, gusto kao i svako pakovanje tog tipa

      Избриши
    2. Анониман3/05/2014 02:20:00 PM

      Hbp je gusto pakovanje.Ovo je kao i latte normalne gustine ;)

      Избриши
    3. Nisam probala hbp, jedino gusce mi je Macadamia, ali ono je pregusto..normalna gustina je meni prilicno gusto :)

      Избриши
  5. Анониман3/05/2014 02:52:00 PM

    Ja ga imam,ali...Osim prijatnog mirisa nista drugo nisam postigla...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Steta, probaj da ga drzis malo duze, umotas u kapu/kesu i zagrevas fenom

      Избриши
  6. Ne deluju svi proizvodi svakome isto. Ja zaista imam problem da nađem proizvode za kosu koji mi neće isušiti kosu, Skoro sve što drugima odgovara meni ne. Držim se preparata, poput ulja ricinusa, pantenola, ad kapi, maske od banane i jaja. Kosa mi je uvek bila svilenkasta, ali nakon farbanja(obaveznog) zbog sedih, naravno, ni kosa nije ista. :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moja kosa je jako isusena visegodisnjim farbanjem u plavo, kada ne bih koristila te preparate licila bi na seno tako da veruj mi znam o cemu pricas, a ovo pakovanje nikako ne susi kosu :)

      Избриши