уторак, 11. фебруар 2014.

New In


Rešila sam da ubacim New In postove, pošto i sama jako volim da ih čitam na drugim blogovima. Vama će služiti kao uvid u neke od predstojećih recenzija, a meni kao podsetnik, pogotovo pred neku narednu kupovinu. Ne znam da li ću ovaj post objavljivati na mesečnom nivou, ili kad se skupi dovoljan broj proizvoda. Ovaj post sadrži proizvode koje sam kupila i dobila u prethodnih mesec dana.


Od početka godine nisam kupovala nešto puno dekorative, ali sada već neki proizvodi su počeli da se prazne i prave se spiskovi za dopune, i wish liste za neke nove. Shvatila sam da sam u manjku sa sjajevima za usta pa sam u potrazi za istim, dajte predloge ako su vas neki bas odusevili!
Često svraćam u lokalni Lilly i DM , iako se tamo više baziram na preparativu, ipak jako volim da ispratim akcije, pa mi uglavnom tada neophodni proizvodi padnu pod ruku. Recimo Mixa često ima akcije u ovim objektima, i ja uvek moram da probam nešto novo od njih. Tako je bilo i ovaj put. Neću pisati puno o proizvodima, pošto većinu tek testiram, a i biće recenzija.


Mixa Baby Gel for body & hair i Mixa Baby Very Mild Cleansing MilkDosta puta sam spomenula kako obožavam bebeće mazalice, pogotovo za kupanje. Ovaj gel me je oduševio, prelepo miriše i baš je blag, dok ovom mleku za čišćenje nisam još našla pravu namenu, s obzirom da nije melko za telo kao što sam ja mislila, ali piše da može da se koristi za skidanje šminke. Pa isprobaću i verovatno pisati o njima. Kupljeni u DM na akciji od 25%, svaki po oko 250rsd.

Batiste Dry shampooObožavam ove šampone, već sam pisala o jednom *OVDE*. Kupljenu u DM oko 500 rsd.

Garnier Intesive Care Repairing krema za ruke- Jako prijatna za mazanje, nije masna, brzo upija. Kupljena za torbu ;). Lilly oko 200rsd.

Crystal Derma Panthenol krem gel- Za sve i svašta. Ja sam ga kupila pred ove hladne za ispucalu kožu lica. Srbotrade apoteka oko 350rsd.

INSIGHT Damaged Hair pakovanje za kosu- Čim su se pojavili u Alexandar Cosmeticsu morala sam da probam neko od ovih pakovanja. Koristim ga već neko vreme i za sada je odlično, uskoro recenzija o njemu. Kupljen u Beo Cosmeticsu za oko 500rsd., i poklon od divnih devojaka Amika testeri ulja i leave in pakovanja koje još nisam probala.

ESSIE lakovi after school boy blazer i toggle to the top- Kupljeni nedavno u DM-u na sniženju za oko nešto malo preko 600rsd.

Blush četkica za lice 10 i UBU za eyeliner 34- Blush ravno sečena četkica za nanošenje highlightera kupljena u Beo Cosmeticsu za oko 200-300 rsd , a UBU prva četkica njihova, slučajno kupljena, bila je na nekoj akciji, ali se ne sećam cene, a nemam skroz tanku preciznu četkicu, pa rekoh što da ne.

Rose of Bulgaria set proizvoda sa ružinom vodicomSadrži balzam za kosu, sapun i kremu za ruke. Pored toga još i prirodna ružina voda u spreju i balzami za usme. Dobijeni od Land of Roses na testiranje, biće recenzirani.

NYX Mega Shine Lip Gloss nude pink i NYX karmin 575 Black Cherry- Sjaj mi se dopao još odavno kada sam ga videla kod Marije Headindclouds na Multiactiv promociji, jako je prijatan za nošenje moraću da uzmem još neke nijanse, a ruž sam spomenula u postu o NYX promociji, gde sam se zaljubila čim sam ga videla, prelepa burgundy nijansa. Pisaću o oba. Kupljeni u Beo Cosmeticsu.

To su bili noviteti, prvi na blogu. O nekima ćete čitati još. Ukoliko volite postove ovog tipa trudiću se da ih redovno pišem. Za Dan zaljubljenih vas očekuje nagradna igra, pa budite obavezno uz blog.



Kako vam se sviđaju noviteti? Da li neke proizvode koristite i kako ste zadovoljni sa njima?

Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!

27 коментара :

  1. Sve same divote :) Batiste volim ali onaj roza, Garniere kremica za ruke mi je super, Essie lakovi su divni. Zanima me set Rose of Bulgaria, radujem se recenziji :)

    ОдговориИзбриши
  2. Divno! Ne znam čemu bih se pre obradovala od ovih noviteta...

    ОдговориИзбриши
  3. Sve ti je predivno, a naročito Essie. :) After School Boy Blazer je jedan od lakova sa najboljom formulom ikada, a i boja je tako elegantna i fantastična. I Togglić je baš interesantan. <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, slazem se boja je fenomenalna i to u jednom sloju samo, bas elegantna, dugo sam trazilila takav teget lak

      Избриши
  4. aaaa vi imate i plavi Batiste, kod nas ga nema :(
    sve su divote, ali to mi je posebno zapelo za oko :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U DM-u imam plavi, roze i classic, a po nekim apotekama i one za smedju i plavu kosu :) Meni su svi isti, samo miris drugaciji

      Избриши
  5. Mmm ovaj sjaj deluje primamljivo...Crystal Derma Panthenol Krem Gel je nesto najbolje za kozu sto sam probala do sada...:) Ja sam koristila iz vise puta manjenpakovanje ali kupicu i ovo vece obavezno...Preporucujem da probas i njihovu kremu za ruke / Crystal Derma, ako vec nisi...;) Pozz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sjaj je fenomenalan, pisacu o njemu. Nisam nista njihovo probala osim pantenola, hvala na preporuci :)

      Избриши
  6. Meni se apsolutno sve sviđa i sve bih ti ukrala :P :D

    ОдговориИзбриши
  7. Ja volim da vidim "New in" postove ali ih sama ne volim raditi jer.. šta znam, osjećam se loše. Inače jedva čekam full recenzije Mixa proizvoda jer smo ih mi u BiH napokon dobili :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam ih izbegavala bas, a volim da ih citam. Kad sam pocela da pisem post shvatila sam da ce mi to biti super podsetnik za kupovinu, sta mi zaista treba a sta ne

      Избриши
  8. Jao kupila si Nude pink! Divno :)
    Mixa proizvode preporucuje moj dermatolog a posebno ovaj za bebe <3

    ОдговориИзбриши
  9. Divna kupovinica! :) Odmah idem da vidim ove InSight proizvode!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ajde, bas me zanima da li ce ti nesto zapasti za oko, pa da citamo i kod tebe!

      Избриши
  10. Mene zanimaju utisci o Mixa proizvodima.
    Imam ovaj NYX Black Cherry karmin i predivan je :)

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман2/12/2014 05:03:00 PM

    Cao,lep post i divan blog:)
    Molim te reci mi gde si videla braon batiste,ja ga jako zelim:) pozdrav:*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Nisam ja videla, ali negde sam cula, u apoteci u Uscu, ali nemoj da me drzis za rec posto nije proverena informacija. Pozdrav!

      Избриши
  12. I'm really looking foward to your Mixa reviews. Till now I tried only one face cream and I liked it, so i'm curioua about these 2 products you got. :)

    ОдговориИзбриши
  13. Sve je divnooo! :) Nyx sjajeve planiram da isprobam. :)

    ОдговориИзбриши
  14. lovely haul

    http://prettypurple92.weebly.com/

    ОдговориИзбриши