понедељак, 27. јануар 2014.

NYX Love in Rio

Love in Rio je simpatičan naziv palete senki koje postoje u preko dvadeset različitih kombinacija. Ona koju ja imam nosi naziv En Fuego. Sve pelete sadrže tri senke i mali aplikator. Senke ste već mogli da vidite u pažljivo upakovanom paketiću koji sam dobila od *Alexandar Cosmetics* na seminaru koji nam je držala Natalija Erdeljan. Ukoliko ste propustili post o tome kako sam se provela na tom seminaru kliknite *ovde*. Da odmah pređemo na paletu i snežno slikanje.


Paleta senki En Fuego sadrži tri nijanse-

-prva je tamno siva sa sitnim srebrnkastim šljokicama
-druga je bordo plum nijansa, sa primesom roze i ljubičaste, takođe sa sitnim šljokicama
-treća je neutralna, sedefasta, taupe nijansa sa puno srebrnkastih, zlatkastih i roze šljokica



Sve nijanse su lepo pigmetovane, i nije neophodna baza pre njih. Lako se nanose i lepo blenduju. Prve dve nijanse se blago truse pri nanošenju, treća prilično, i dosta je mekanija od prve dve, ali je ujedno i moja omiljena nijansa iz ove palete pa joj ni to ne zameram. Postojane su sasvim ok, sa bazom i ceo dan, ne rasipaju se po licu kada se lepo nanesu. Najlepše su u kombinaciji sve tri, i preporučila bih ih posebno zelenookim devojkama, srednja nijansa je savršena za isticanje istih. Dolaze u presimpatičnom pakovanju, čvrstoj crnoj plastici, sa mašnicom kao otvorom. U pakovanju se nalazi i mali sunđerasti aplikator, koji ja ne koristim, ali nekom može da posluži. Sadrži 3g proizvoda.




Swatchevi sa blicem i bez, jedan sloj senke, bez baze

Senke su odličnog kvaliteta, iako za sada imam samo ovu kombinaciju iz kolekcije Love in Rio, planiram da nabavim bar još dve ( ako uspem da se odlučim za samo dve ). Imaju jako zanimljive kombinacije, što neutralne, što kokretnije boje. Na sajtu uvoznika, čiji link sam ostavila na pošetku posta, možete pogledati koje sve kombinacije postoje, i odlučiti se za neku. Cena palete je 540rsd.

* Proizvod koji je recenziran je PR uzorak , ali to ni u jednom trenutku nije imalo uticaj na moje mišljenje.

Da li koristie NYX Love in Rio palete, i koja vam je omiljena?

Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!


5 коментара :

  1. Imam jednu paleticu i planiram da uzmem još neke. I definitivno je teško odlučiti se :D

    ОдговориИзбриши
  2. Jako lepo pigmentovane i postojane... Bas sam zadovoljna :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман5/30/2014 03:45:00 PM

    Imam jednu ovakvu paleticu,sa drugim nijansama,nije losa,ali nekako su mi bolje njihove mono senke. Jelena

    ОдговориИзбриши