субота, 11. јануар 2014.

Macadamia Deep Repair Masque

Prvi post u novoj godini. Pre svega želim svima da čestitam i poželim puno zdravlja, sreće i lepih trenutaka u 2014. godini. Nadam se da ćemo se i dalje družiti. Blog je malo zapostavljen, ali ću se truditi da objavljujem postove bar jednom nedeljno. Slobodno možete da mi šaljete predloge šta biste voleli da čitate na blogu.

Za prvu recenziju u ovoj godini odabrala sam čuvenu masku za kosu poznatog američkog  brenda Macadamia. Pomenula sam ga u prethodnim favoritima *ovde* . Kako sam bila odušeljena njihovim uljem za kosu, rešila sam da isprobam i druge proizvode. Odlučila sam se za jedan od najhvaljenijih proizvoda, a to je ova maska, kao i za masku koja se ne ispira, ali o njoj u nekom drugom postu. Ono što mi se najviše svidja kod Macadamia proizvoda je to što postoje različite militraže proizvode, pa tako možete kupiti onu najmanju u kesici za probu, dok se ne odlučite za kupovinu full size .


Macadamia  Deep Repair Masque je revitalizirajuća maska za rekonstrukciju suve i oštećene kose. Sadrži kombinaciju ulja australijskog oraha i semena argana, ulje čajevca, kamilice, aloje, ekstrakt algi. Oporavlja kosu pružajući joj elastičnost i sjaj. Guste je strukture, i već na prvi dodir oseti se bogatstvo ulja. Lako se nanosi i razmazuje, potrebna je mala količina ( ja masku ne stavljam na celu kosu, nego uvek samo na donji deo kose, koja je prilično duga). Posle nanošenja ja na kosu uvek stavljam i kapu za tuširanje, iako nije potrebno zagrejavanje kose, ja to više stavljam da bi mi kosa stajala na mestu , da pakovanje ne bi curelo, i držim je 10 minuta. Već posle prve upotrebe jako mi se dopao efekat koji je maska ostavila na mojoj kosi. U kombinacije sa leave in maskom, efekat je još bolji. Proizvodjač kaže da masku ne bi trebalo koristiti više od dva puta nedeljno, koliko je ja i koristim, jer toliko i perem kosu, zato što je namenjena revitalizaciji kose. 




Pakovanje koje sam ja uzela je od 100ml i košta oko 900rsd. Iako zvuči malo, traje prilično dugo, ja svoje pakovanje još nisam potrošila, a koristim je mesec ipo dana, doduše uz povremeno stavljanje neke druge maske ili u nedostatku vremena preskakanje. Planiram da isprobam i neke nove maske koje su se pojavile u Alexandar Cosmetics-u, ali mogu reći da je ova za sada jedna od najboljih koje sam probala. Ukoliko imate suvu, tretiranu i oštećenu kosu, kao i ja, preporučujem vam da probate. Na web stranici uvoznika možete pogledati cene , kao i veličine pakovanja koja su dostupna.

p.s Izvinjavam se na lošem fokusu na poslednje dve slike, kasno sam primetila.

Da li ste probali ovu masku, i koji su vaši utisci? Koji Macadamia proizvod vam je omiljen?


Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!

10 коментара :

  1. Planiram već duže vreme da je probam, ali nikako da je kupim. Kapiram da bi i meni odgovarala... Znam samo da lepo miriše... :)

    ОдговориИзбриши
  2. I meni je ovo bila jedna od boljih maski koje sam probala. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман1/12/2014 09:10:00 PM

    Koristim njihove kapi, a za ovu masku nikako da se odlučim da li da je kupim ili ne, tako da mi recenzija stvarno znači. Možda na kraju probam malo pakovanje, za početak :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da se neces razocarati, zaista je odlicna maska za one sa suvom i ostecenom kosom

      Избриши
  4. Hvala, neka i tebi bude divna ova godina :)
    Masku sam probala u tester varijanti, nije me se baš dojmila, ali moja kosa jeste specifična.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :* bas mi je krivo, juce sam uzela bas neku novu masku, u Aleksandru se pojavila nova linija proizvoda za kosu, kazu da je odlicna, Insight, mozes da pogledas, a ja pisem cim isprobam

      Избриши
  5. Анониман1/18/2014 12:00:00 PM

    Ja sam probala i masku i ulje i nisam uopšte oduševljena,verujem da za tu cenu može da se nadje neki bolji proizvod

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Steta, sve zavisi od kose, a i svi imamo razlicite potrebe i ocekivanja

      Избриши