среда, 27. новембар 2013.

WINTER TAG

Htela sam ovaj post da ostavim za sledeći mesec, da ne bombardujemo čitatelje istim postovima, ali pošto je tag u pitanju, rešila sam da i ja sad ispratim i pridružim se blogokoleginicama. Solidarnost na prvom mestu ;). Ivana sa bloga ANAVIGLAM je započela akciju, a ja obećala i ispratila sve divne blogerke koje su se ovom tagu priključile. Uživala sam u svakom postu, pa se nadam da je i vama ovakav tip postova zanimljiv, a ne dosadan. Kako je napolju sneg, koji je neprestano padao, već dva dana, čini mi se ako idealna prilika za ovo. Pa da počnemo odmah!





1.OMILJENA ZIMSKA NIJANSA ZA NOKTE ?


Od ove godine sam počela da volim glitter na noktima, inače sam uglavnom jednostavna, možda i dosadna kada su nokti u pitanju. Volim kremaste lakove, bez sedefa, shimmera, ukrasa itd. Vrhunac mog odstupanja od klasičnog je ukrašavanje domalog prsta, uglavnom gliterom, i to je to. Nemam neku baš zimsku nijansu, posebnu, uglavnom mažem sve nijanse crvene, bordo, eventualno ljubičaste. Trenutno sam u potrazi za dobrim teget lakom! Ove zime moj prvi izbor je neka plum nijansa!




Essence 112, GR 28, Seche Vite tc



2.OMILJENI ZIMSKI PROIZVOD ZA USNE?


Ko neće reći da je to balzam? ;) Naravno da su u svakodnevnoj upotrebi, koristim razne, uvek tragam za novim i boljim. Kako volim one mirisne uvek u torbi imam neki od The Body Shop lip butter-a, ali kad pričamo o pravoj zimi i hidrataciji tu jedino melem deluje, bio beogradski ili zagrebački, svejedno.





3.ODEVNI PREDMET KOJI NAJČEŠĆE NOSIM ZIMI ?

Obožavam džempere, dok rolke npr ne podnosim. Samo da su mekani i topli. Imam i omiljeni. Pastelno roze H&M džemper. 


Mnogo volim i džempere sa zimskim, novogodišnjim motivima, pa se tako iskreno radujem i čekam da mi stigne ovaj sa Romwe sajta.





 4.NAJČEŠĆE NOŠENI ZIMSKI DODATAK ?


Šalovi i kape. Ove zime više pažnje obraćam na kape, posebno one sa pufnicom! 




5.OMILJENI ZIMSKI MIRIS SVEĆE ?


Jabuka-cimet. Najdivniji miris sveće. Volim i vanilu, i jako bih volela da probam Yankee Candle sveće baš zbog svih tih divnih zimskih mirisa!



6.OMILJENO ZIMSKO PIĆE ?


Čaj. Volim ih i inače , a zimi pogotovo. Svi mogući ukusi, što voćni, što biljni. Opet jabuka-cimet. Trenutni favorit smokva-marakuja iz Kuće čaja.





7. NAJDRAŽI PRAZNIČNI FILM ?


Obožavam praznične filmove, svaki godine odgledam one nove koji izađu, a i stare.Obavezan je  Sam u kući. Već godinama ga gledam za vreme praznika, i nikad mi ne dosadi. Verovatno nema osobe da nije odgledala bar jedan deo. Ja pogotovo volim drugi deo, u Njujorku.


You can mess with a lot of things, but you can't mess with kids on Christmas.


8. NAJDRAŽA PRAZNIČNA PESMA ?


Od kada je izašao prvi deo filma Sex and the city, 2008,  to je pesma u pozadini scena novogodišnje noći. Prelepa mi je, radi se o staroj škotskoj pesmi .





9. OMILJENA PRAZNIČNA HRANA ?

Volim sve ono što se kod nas tradicionalno sprema što za novogodišnju noć, što za Badnje veče, što za Božić. Sarma, ruska salata, pogača... Izdvojila bih praznične keksiće koje obožavam da spremam.






10. NAJDRAŽA PRAZNIČNA DEKORACIJA ?

Kićenje jelke. Radujem se tome svake godine.




11. ŠTA JE NA VRHU ZIMSKE LISTE ŽELJA ?

Kada bi me Deda Mraz sada pitao šta da mi donese za Novu godinu, ja ne bih znala. Nemam neku materijalnu stvar koja mi je želja za poklon, ima vremena, možda smislim :). Uvek poželim zdravlje i sreću svojim najdražima i sebi.





12. PLANOVI ZA PRAZNIKE ?

Nemam još uvek planove za doček Nove godine. A Božićne praznike , kao i uvek, proslavljam u krugu porodice.




I  poruka za kraj ;)




p.s Sve slike osim noktiju, su preuzete sa interneta.

Ukoliko vam se svideo post tagujem vas da uradite isti!



Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!

12 коментара :

  1. Divni odgovori, pronasla sam se u vecini.:D

    ОдговориИзбриши
  2. Jao diiivno :) volim ove tagove, mozda i ja uradim kad me uhvati manija :))

    ОдговориИзбриши
  3. poruka za kraj je moj moto :D
    divne su fotkice i stvarno od ovih vasih tagova jos i pozelim da volim zimu :)
    moracu da probam taj caj iz kuce caja koji ti je sada favorit :)
    a ovu neku bordo nijasnu za nokte cu morati sto pre da nabavim!

    ОдговориИзбриши
  4. Predivan post Tacy <3 Slazem se sa svim navedenim, a ono sto me najvise iznenadilo je da volis pesmu koju ja ne prestajem da slusam iz godine u godinu...najsavrsenija novogodisnja pesma :) Meni je nekako tuzna, nezna...ne znam...divna ;)

    Moracu i ja da napravim ovakav post, jako mi se dopada :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eee bas mi je drago zbog pesme, ne znam nikog ko je voli osim mene, super :)

      Избриши