уторак, 5. новембар 2013.

NYX Cosmetics Seminar


U subotu sam imala priliku da, zajedno sa još nekoliko blogokoleginica, prisustvujem jednom lepom druženju. NYX Cosmetics Srbija na čelu sa Alexandar Cosmetics timom, pozvali su nas da prisustvujemo dvočasovnom seminaru i promociji ovog američkog make up brenda. Sve se održavalo u prijatnom ambijentu Akademije za estetiku i kozmetologiju.




Naš divan predavač bila je Natalija Erdeljan, za koju su mnogi čuli, a ja po prvi put imala priliku da od nekog stručnog čujem i pitam sve što me zanima za NYX šminku, koju rado koristim. Iako je većina nas već upoznata sa proizvodima, sa Natalijom  smo prešli  sve NYX proizvode  uzduž i popreko. Predavanje je bilo toliko interesantno, da smo teškog srca napustile akademiju.





Informisala nas je apsolutno o svakom proizvodu koji je dostupan na našem tržištu, pa je tako predavanje započela od tena pre svega pripreme lica prajmerima, iliti bazama, koje NYX ima u nekoliko različitih vrsta, boja, prilagođenim različitim tipovima kože. Preko pudera tečnih,praškastih, kamenih, i korektora u nekoliko vrsta i svih mogućih boja ;). Rumenila su moj favorit kad je NYX šminka u pitanju, imaju predivne nijanse, dva već imam, a bar još dva su mi na spisku! Takođe imaju i veliki izbor bronzera i nekoliko highlightera.
 NYX ima i liniju od nekoliko proizvoda koji sadrže HD ( high definition ) čestice, koji su postali jako popularni, pogotovo kad je potrebna neka profesionalnija šminka koja treba da trpi fotografisanje za npr svadbe i proslave.





Senke postoje u mono verziji, o kojima sam već pisala, mat, shimmeraste sa gliterom, pigmenti, kao i palete od malih do onih velikih sa svim mogućim nijansama. Maskare su nešto na šta do sada kada je NYX u pitanju nisam obraćala pažnju, a sad su me zainteresovale. Ipak pored rumenila ja bih izdvojila karmine i sjajeve, kojih ima u čini mi se bezbroj boja i finiša. Već sam odabrala neke svoje favorite kojih se moram što pre kupiti!




Oduševljena sam ovom bojom! 

Već znate da je asortiman NYX kozmetike ogroman, kao i palete boja, i sigurna sam da svako može pronaći nešto za sebe.

Natalija nam je otkrila i to zašto je NYX kozmetika toliko pristupačna, i zašto voli blogere. Upravo zbog toga što su oni njihova jedina reklama. NYX kompanija ne radi reklame i ne troši novac na marketing, zato su povoljni, a njihova najbolja reklama su upravo blogeri koji širom sveta pišu o njihovim proizvodima. Ovo je po meni odličan potez, imati dobru reklamu bez ulaganja ogromnih sredstava, a samim tim i izaći u susret svim potrošačima, i biti dostupan svima.

Upoznali smo se i sa nekim novim proizvodima, koji tek treba da stignu u prodaju, kao npr dve nove nijanse mat tečnih ruževa i predivna Waiting for tonight paleta.





Dobili smo i korisne savete, svako je pitao ono što ga zanima, a najlepše od svega je bilo što smo mogli apsolutno sve da isprobamo! Na kraju smo svi dobili i sertifikat sa 5 akademskih bodova! :)

Još jednom želim da se zahvalim Nataliji Erdeljan, NYX Cosmetics Srbija i Alexandar Cosmetics timu, na predivnom druženju i divnom poklonu! 


Kompletnu ponudu NYX kozmetike možete pogledati i poručiti na sajtu Alexandar Cosmetics. Prodajna mesta u Beogradu su -

- Black Care (Kiwi Sun) Bulevar Despota Stefana 23
- Beo cosmetics Klare Cetkin ( Novi Beograd )


Do sledećeg posta, xxx Tacy!

15 коментара :

  1. Glupo mi se ponavljati jer sam već komentirala kod drugih cura ali stvarno krasan event! :D Black cherry mi je prekrasan ruz, ne znam kako ga do sad nisam uočila :/ kupujem!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sto je najgore ja sam ga i gledala na netu, ali mi uopste nije zapao za oko, a uzivo je predivan!

      Избриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. Bilo je divno druzenje, a ti si super prenela atmosferu ;*

    Danas sam morala da kupim mineralni puder (light) i Pinched rumenilo ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Prelepo! Uzivala sam u slicicama pogotovo Buenos Aires-a koji je moj apsolutni favorit, posle Antwerpa i Istanbula :P

    A lak!!!! Prepoznala sam ga ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehehe spominjala sam te bas, ko je krivac za moju trku do alexandra po lak :) svi su odlepili na nove ruzeve!

      Избриши
  5. Divnu si nijansu ruža dobila, a i senke su lepe :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, posebno sam se obradovala kada sam videla da mi je karmin bio na WL ;)

      Избриши
  6. divan dogadjaj! oci mi ostanu na standovima svaki put kad udjem u Alexandar :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj i meni, suzdrzavam se danima da ne idem! Jedina mana ovog dogadjaja, a nisam navela u postu, je bankrot ;)

      Избриши
  7. Draga moja, imale ste srece za seminar... :(
    Elem, seminar koji je odrzan 30.11.2013. na istom mestu gde je bio i vas je bio blago receno KATASTROFALAN!!!
    Nije bila Nataljia, od NYX kozmetike nije bilo ni 30% proizvoda, devojka koje je drzala seminar je bila nestrucna i neobrazovana, na guarani sve vreme, cak je i morala da izadje jednom iz prostorije da bi dosla sebi, nije znala skoro nista da nam objasni, nismo dobili sertifikate kao ni poklone... Sve u svemu sve devojke koje su bile pored mene su zaprepascene i razocarane tom neprofesionalnom i neodgovornom ponasanju! Seminar je bio katastrofa, samo gubljenje vremena. Zgrozena sam i duboko razocarana! Pozdrav za sve

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je zao sto to cujem, zaista ne znam nista o tome, ja imam samo pozitivno iskustvo. Pozdrav

      Избриши