субота, 2. новембар 2013.

MULTIACTIV - It's time to slow down!


Vreme je da usporite je slogan sa  kojim nas kompanija Multiactiv uvodi u novu priču sa ekskluzivnim proizvodima na bazi puževe sluzi! Petak je bio rezervisan za prijatno druženje sa Multiactiv kompanijom i divnim blogokoleginicama u lepoj atmosferi Predsedničkog apartmana hotela HYATT.

Multiactiv Dan Potpuno Drugačije Nege počeo je divnom dobrodošlicom Dragane Grujić, direktora prodaje i marketinga, zatim zanimljivom pričom od direktora Damjana Korde o  samoj kompaniji Multiactiv, koja posluje već 24 godine. Multiactiv kozmetika se proizvodi u preduzeću YUCO-HEMIJA DOO. Uz prijatnu muziku u pozadini, Vesna Jelenić, direktor proizvodnje i razvoja, vodila nas je opširnije kroz priču o novim proizvodima na našem tržištu na bazi 80% filtrata puževe sluzi. Evo šta kompanija Multiactiv kaže o njihovim novim proizvodima. 


Kao prvo, zašto je puževa sluz tako posebna-

- Ona je zapravo mešavina prirodnih sastojaka- Alantoina, Kolagena i Elastina, Enzima i Antioksidanasa, Prirodnih antibiotika, Vitamina A,D i C, Glikolne i Hijaluronske kiseline.
- Blagotvorno deluje na kožu, štiti je od infekcija, oštećenja i UV zraka.
- Aktivne komponente koje se nalaze u puževoj sluzi deluju potpuno energetski i regerativno na kožu.
Linija sadrži kremu i serum.



Ultra Energetska Krema- Bazirana je na izuzetnim svojstvima za regeneraciju kože. Uz pomoć 80% filtrata puževe sluzi, intenzivno obnavlja i pojačava strukturu kože. Pojačava elastičnost, pruža intenzivnu hidrataciju i usporava proces starenja kože tako što minimalizira dejstvo slobodnih radikala i stimuliše formiranje kolagena, elastina i derma komponenti koje smanjuju bore i sprečavaju pojavu novih. Umanjuje crvenilo i ožiljke.

Ultra Regenerativni Serum- Namenjen je upotrebi na ciljana područja, odnosno, oko očiju, usana, vrata, čela i bora smejalica. Lagane je, gelaste strukture, brzo se upija u kožu. Ekstrati puževe sluzi prodiru u najdublje slojeve kože, daju joj čvrstinu i elastičnost. Upotrebom seruma dodatno se usporava proces starenja, nastajanja novih bora. Umanjuju se ožiljci, pojačana pigmentacija, i umiruje iritacija i crvenilo. Takođe je namnjen i muškarcima ( bar onima koji žele da priznaju da koriste kozmetiku ), naročito posle brijanja, za smirivanje iritacije.



Imala sam priliku da pogledam i kremu i serum. Obe su jako prijatnog mirisa, pošto verujem da će većina vas pri pomisli na puževu sluz pomisliti na neprijatan miris, ali naprotiv, sluz je filtrirana, i nema ni miris ni lepljivost iste. Gelasta je struktura u pitanju, nemasna i jako brzo se upije. To je testiranje na prvu loptu. Kao poklon svi smo dobili po serum, koji ću testirati na svojoj koži, i podeliti utiske sa vama.

Imali smo priliku da vidimo i kako izgledaju pojedine komponente koje su sastavni deo krema.

Posle upoznavanja sa najnovijim proizvodima, imali smo priliku da se prepustimo rukama ljubaznih kozmetičarki hotela HYATT, i isprobamo inovativne proizvode kompanije Multiactiv na svojoj koži. Ja sam preskočila taj deo, ali sam podjednako uživala u razgovoru sa gospođom Vesnom Jelinić, koja nam je na licu mesta pokazala na brz način kako se mešaju proizvodi i kako nastaje krema. Bilo mi je jako zanimljivo, kao i ostalim devojkama, uživale smo i odmah dobijenu kremu isprobale. Osećala sam se kao na času hemije :).







Pravljenje kreme

Gotova krema :)

Jako mi je drago što je jedna domaća kuća proizvela ovako inovativne proizvode, koje do sada nismo imali prilike da vidimo na našem tržištu.

Zaista sam uživala na ovom događaju, i želim javno da se zahvalim celokupnom timu kompanije Multiactiv. Jovani Petrović, PR-u kompanije, na pozivu, i celokupnoj ekipi kako Multiactiv kompanije tako i hotelu Hyatt Regency, na gostoprimstvu, prijatnoj atmosferi, edukaciji i druženju, i naravno poklonu. Nadam se da je ovo samo početak saradnje sa Multiactiv timom, i da ćemo se družiti još.





Predivan ketering hotela Hyatt



I za kraj želim da se zahvalnim i divnim blogokoleginicama na druženju. Jako mi je drago što sam upoznala sve devojke, neću nijednu posebno izdvajati, ali sam sigurna da će se druženje nastaviti :).


Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!



12 коментара :

  1. Drago mi je da smo se upoznale! :)
    BIila je uživancija :)

    ОдговориИзбриши
  2. drago mi je da smo se upoznale, i baš nam je bilo lepo :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je bas drago, tek sam kasnije shvatila ko je ko, i krivo mi sto tebe nisam odmah povezala sa blogom,a pratim te od pocetka, pocele smo u isto vreme cini mi se, vidimo se i drugom prilikom :)

      Избриши
  3. E pa bas mi divno deluje dogadjaj. :)))) Citala sam na vise mesta o njemu i bas deluje zabavno :)

    ОдговориИзбриши
  4. Mnogo mi je drago sto smo se upoznale, mada sve se mi vec znamo, odavno :D Hihihiii... :*

    Lepo si prenela tu divnu atmosferu ;) Bilo je predivno :)

    ОдговориИзбриши
  5. Drago mi je da smo se upoznale, a ti si baš lepo prikazala kako je bilo :)

    ОдговориИзбриши