понедељак, 18. новембар 2013.

CLINIQUE High Impact Mascara

Volim da isprobavam stalno nove maskare, i retko kada se vraćam istoj, a ova maskara je kupljena dva puta za redom, to kod mene znači da je mnogo dobra! Ona ne pravi nikakva čuda, ne obećava ekstremne trepavice, efekat veštačkih i slično, ali je po meni najbolja maskara za svakodnevnu upotrebu. Lepo izduži trepavice, da im volumen i ne slepi ih. Postojana je, stoji ceo dan bez ikakvog krunjenja ili preslikavanja na kapak.Četkica je standardna, nije ni tanka ni debela, ravna je, i malo je gušća, što je odlično za one kojima pre svega treba volumen , ćemu je ova maskara prvenstveno i namenjena.



Ono što je poznato kada su Clinique proizvodi u pitanju je da su  pogodne za osetljive oči u ovom slučaju, i lice. Pa pretpostavljam da , kao što kažu,  i devojke koje nose sočiva mogu bez problema da je koriste. Postoji u crnoj i braon varijanti, kao i vodootporna.



Sadrži 7ml proizvoda. Bez mirisa je i alergijski testirana.Maksara sa najdužim mogućim trajanjem. Trajala mi je čitavih 6 meseci! Dok sa drugim maskarama maksimum izvučem 3,4 meseca, a imaju i veću militražu od ove. Kao da se ne suši, to me je oduševilo.Ova maskara je najbolji odnos cene i kvaliteta, pogotovo ako je kupujete u inostranstvu ;). 



Poređenje četkice sa Lancome Hypnose





p.s slike su sa jednim slojem maskare

Da li ste probali neku Clinique maskaru? I koja vam je omiljena?

Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!

27 коментара :

  1. Анониман11/18/2013 03:19:00 PM

    Ova mi je jedna od omiljenih!!! Super recenzija :)

    ОдговориИзбриши
  2. i ja je baš volim! inače više volim maskare koje baš daju volumen, ali ova je sasvim dobra za dan i kupovala sam je mnogo puta. I meni dugo traje i ne suši se brzo, a kako uporedo za neke druge prilike koristim i druge maskare, ta njena osobina mi mnogo znači :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E bas to, volim sto pored nje mogu da koristim i drugu maskaru za vece, a da se ne plasim da ce se ona osusiti, divno :)

      Избриши
  3. Ova maskara je meni jedno cisto savrsenstvo. Kupila sam je jednom, jer sam trazila nesto za moje osetljive oci. Odusevila sam se. Ali... Uvek postoji ono ali. Zaklela sam se da Clinique nikad vise u zivotu necu kupiti kod nas, zbog nenormalnih cena. Kada sam videla da ova maskara u Grckoj kosta 15-16 evra, a kod nas oko 3500 din zanemela sam. A kako ja moram maskare da menjam na svaka tri meseca, meni se ne isplati. ALi da je odlicna, odlicna je.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravo to, kao sto sam navela gore odlican odnos cene i kvaliteta ali u inostranstvu, U Grckoj je u septembru bila 19e, a da ne pricamo o USA gde je 11$ sto je jeftinije od mnogih drogerijskih maskari kod nas, steta

      Избриши
  4. Zvuči i izgleda super. Nisam još razmatrala ovu maskaru, držim se Hypnose već godinama. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je Hypnose odlicna, i to regularna, vracacu joj se jos sigurno :)

      Избриши
  5. Obozavam NE-drogerijske maskare,ovu jos nisam probala,ali sam koristila njihovu maskaru za donje trepavice,koja mi je bila savrsena tako da u ovu recenziju ne sumnjam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam merkala tu za donje, ali mi se nekako ne kupuje posebna maskara za njih, verujem da je dobra :)

      Избриши
  6. Odlicno izgleda na trepavicama! A kolika je cena?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nazalost kod nas oko 3500 rsd, a u inostranstvu mnogo nize, kako gde ali recimo od 17-22e

      Избриши
  7. Ajme, ja ovu maskaru želim probati, izgledaju trepavice predobro :DD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj! MNogim drugaricama sam preporucila, i sve do jedne su zadovoljne :)

      Избриши
  8. super mi je ova maskara, kad potrošim zalihe, mogla bi ju opet uzeti :)

    ОдговориИзбриши
  9. Izgleda savršeno. Sada, kada sam videla informaciju o ceni razočarala sam se. Navikla sam da je preko sve jeftinije, ali toliko.... Strašno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas zato i ne volim da navodim cene, zato sto se trudim da HE stvari kupujem u inostranstvu zbog velike razlike u cenu, a kod nas i kad kupujem to je uvek na nekim promocijama 20% popusta

      Избриши
  10. deluje odlično na trepavicama, i razumem zašto ti se dopada :)
    ovde kod nas je nikad ne bih kupila :D ali mi je drago da si napisala
    recenziju za nju, da imam uvid u to kakav efekat daje, ako možda rešim da
    mi donese drugarica :)

    ОдговориИзбриши
  11. ja kao papagaj ponavljam da ne volim maskare sa ovakvim cetkicama, ali obzirom na to da na tvojim trepama izgleda fantasticno -mozda bih joj i dala sansu :)

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман12/17/2013 06:47:00 PM

    definitvno moja najomiljenija maskara ikada .....ni ja je ne kupujem kod nas ...
    Lana

    ОдговориИзбриши