недеља, 20. октобар 2013.

NYX senke Taupe & Iced Mocha

Ne pamtim kada sam poslednji put kupila nešto od kozmetike, a da nije u Alexandru, verovatno je to zbog mog podužeg spiska potrebnih stvari! Da ne pričam o NYX-u svi ste već upoznati, što na mom, što na drugim blogovima. Odličan odnos cene i kvaliteta je prisutan kod ovog  američkog brenda.

Pored palete Wicked Dreams, koju ste videli u ovom postu , rešila sam da skinem sa liste želja još neke mono senke koje mi se jako dopadaju. Iako je uvek isplatljivije kupovati palete u odnosu na mono, ja sam uvek više za ove druge, mislim da je kvalitet uvek bar za nijansu bolji, a i odaberete senku koju baš želite, dok u paleti uvek ima i par onih koje verovatno nikada ni ne koristite.


Prve NYX  mono senke koje sam odabrala su ES04 Taupe i ES11 Iced Mocha. Na prvi pogled jako slične nijanse, za koje se ja uvek lepim, tkz taupaste boje, idealne kako za dnevnu tako i za večernju šminku. Pigmentovane su, mekane, i jako lepo se blendaju. Obe su sedefaste nijanse.




Taupe- je svetlija  bež-sedefasta nijansa, prilično univerzalna, šampanj boja,za svaki make up look. Idealna za preko kapka, kao osnovna boja.


Iced Mocha- je verni dupe za MAC Satin Taupe. Isto je neutralna boja, toplog tona, svetla braon nijansa sa zlatnim odsjajem.


Što se tiče pakovanja, smeštene su u malecku kockastu plastiku, oblika kao i njihova rumenila, a sadrže 2,5 g proizvoda. Cena senke je 400rsd.



Kada su senke u pitanju, ja uglavnom ovakve nijanse uzimam, neutralne, zemljane tonove, od najsvetlijih do najtamnijih nijansi. Imam još par NYX mono senki na spisku, pa se nadam da ću vam i njih pokazati kada ih se dokopam. NYX šminku, kao što već verovatno svi znate, možete naručiti preko sajta Alexandar Cosmetics, koji je njihov generalni uvoznik, samo pazite na to da nijanse na sajtu nisu verne. U Beogradu su prodajna mesta Beo Cosmetics na Novom Beogradu i Kiwi Sun u Bulevaru Despota Stefana.

Da li koristite NYX senke i koje su vam omiljene?

Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!

15 коментара :

  1. Merkam ove mono senke duze vreme, ove 2 boje mi se jako dopadaju. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Iced Mocha je stvarno prelepa nijansa, želim!

    ОдговориИзбриши
  3. Jaooooo, i ja merkam iced mocha, od kad sam procitala da je dupe za satin taupe :D

    Prelepe su ti senkice, ja ove mono obozavam, kao i Glam :D

    :*

    ОдговориИзбриши
  4. Jedva čekam da kod nas stigne NYX :D Ja hoću Taupe rumenilo, ali i sjena je lijepa :)

    ОдговориИзбриши
  5. Prelepe su boje, nešto što bih sigurno nosila :)

    ОдговориИзбриши