уторак, 6. децембар 2011.

Make up Youtube Channels

Verujem da većina vas, kao i ja, voli da prati neke youtube kanale o šminkanju. Ima ih dosta. I previše. Ja imam par favorita koje redovno pratim i uživam u tome, pa sam želela da podelim sa vama po jedan njihov video, za koje smatram da su korisni, i da bi mogli da vam budu interesantni.Mislim da je greška pratiti previše kanala kada je ova oblast interesovanja u pitanju, jer možete da se pogubite u mnoštvu informacija, različitih stilova i ukusa. Pregledajte pa odaberiti one koji odgovaraju vašem stilu, načinu šminkanja i održavanja lepote, biće vam mnogo lakše da prisvojite neke savete ili novine.

Tanya Burr i braon smokey eyes look. Volim njene tutorijale mnogo, a ovakva kombinacija mi je i jedna od najomiljenijih.Kod nje možete videti različite make up tutorijale, često inspirisane poznatim ličnostima, razne savete, preporuke, dobre-loše proizvode i favorite.




DulceCandy87 Bridal Makeup Tutorial, u ovom videu možete videti kako je izgledala njena šminka na venčanju, neutralno i lepo, volim ovakve look-ove. Inaše ona ima i svoj modni blog, a na njenom youtube kanalu možete videti razne make up, hair tutorijale, kao i the best of months i mnoge druge zanimljive i korisne stvari.




GOSS makeupartist - jedan od najboljih njegovih videa! Inače, ne volim muške zoutube kanale, ali Goss-a obožavam! Fantastičan je, kod njega ćete osim make up tutorijala, pronaći i mnogo korisnih saveta kako da prikrijete neke nesavršenosti na licu. Jako je koncizan i jednostavan, to mi se najviše dopada kod njega, obavezno pogledajte njegov kanal!
 


Sestre Pixiwoo , genijalne Sam i Nicola, meni draža druga, i ovo mi je njen najbolji make up tutorijal, još jedan inspirisan venčanjem, slučajno, ali htela sam baš ovaj da pogledate! Kod njih možete svašta korisno da vidite, prilično su jedinstvene, i stručne!
 




To su moji omiljeni youtube kanali koje redovno pratim. Nadam se da ćete pronaći neke korisne stvari među ovim linkovima, ukoliko do sada niste pratili.


Koga vi pratite na youtube-u?


Do sledećeg posta, pozdrav, xx Tacy!

11 коментара :

  1. Ja nikada ništa nisam naučila gledajući ovakve stvari, prosto sam smotana da to primenim na sebe :/ :)

    ОдговориИзбриши
  2. Mmmm, svidja mi se post. Imala sam prilike da naletim na ove kanale, Tanya Burr mi je skroz ok. A ja pratim najvise FleurDeForce i MissGLamorazzi, skroz su mi simpaticne i prijatne za gledati, ali one pored ideja za sminkanje pricaju i gomili drugih stvarcica. :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post :) moram priznati da nekako nisam gledala ništa od Tanye, ali uskoro ću...

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala :) Pogledaj Tanyu obavezno, divna je!

    ОдговориИзбриши
  5. Do sada sam pratila samo DulceCandy87, pogledacu i ostale. Hvala ti. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Ne volim nesto preterano da gledam ove snimke, vise volim da gledam gde devojke prikazuju svoje kolekcije :DDD Ali GOSS je super...

    http://jeckamakeupbeautyandfashionpalace.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. ja priznajem da nisam verna
    malo gledam jednu, pa drugu
    pa trazim ono sto mi padne na pamet
    kad su u pitanju YT kanali ne pratim :)

    ОдговориИзбриши
  8. Dulce is my favourite!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши