четвртак, 11. август 2011.

PINK SUMMER LIPSTICK

Dugo sam tražila, savršenu fuksija nijansu ruža, a opet nisam htela da to bude neki skup brend, jer složićete se sa mnom, to je isključivo letnja boja, biće savršena za more!
Kako sam oduševljena kvalitetom Golden Rose karmina, pogotovo što je cena niska ( koliko para- toliko muzike nekad i ne važi ), rešila sam da idealan pink karmin za ovo leto potražim upravo među ovom kozmetikom. I našla sam ga!! Predivna pink fuksijasta nijansa. U pitanju je Golden Rose perfect shine lipstick sa vitaminima A i E, broj 212. Prvo što me je oduševilo pored boje koja je baš onakva kavu sam i zamislila, je hidrantnost karmina. Do sada sam jedino probala klasične GR karmine u crnom pakovanju, koji imaju divne nijanse, ali za moj ukus su malo suvlji, pa je potrebno da uvek stavim labelo pre nanošenja. Ovaj karmin je dosta dobro hidrantan, ostavlja vlažan izgled usana, a oped pored toga i  dobro je pigmentovan. S obzirom na boju, koja je ipak malo drečava, ne bih ni volela da je pigmentovaniji. Mogla bih da ga uporedim po strukturi sa Essence klasičnim karminima. E sad što se tiče postojanosti, nisam ga nosila nešto dugo da bih znala, ali sviđa mi se što se ravnomerno skida, nema fleka i slično.Cena karmina je 180 rsd, što je stvarno malo za jedan ovakav proizvod! Ja sam oduševljena ,a na vama je da procenite da li je to ono što tražite  :)











14 коментара :

  1. divna je boja i odlicno ti stoji. potrazicu ga sigurno, ako je stvarno hidrantniji od crnih gr, unapred se radujem :D

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман8/12/2011 01:35:00 PM

    Joj, divno! Ja moram da priznam da nigde nisam našla ove GR karmine, ali ću sada obratiti pažnju :)
    A meni su oni u crnom pakovanju malo previše retki i klizavi. Ako su mi usne i malo ispucale ne mogu da ih nosim, odmah se to naglasi... pa ću baš probati i neki od ovih :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam krenula da kupim cuveni 57 u crnom pakovanju, i dok je zena trazila karmin ja se uhvatila za ovaj tester, kad sam ih uporedila na ruci totalno razlicti i po boji i po svemu, a tek kad sam dosla kuci videla sam da je ovaj u nekom drugom pakovanju :) Svidece vam se sigurno, pogledajte

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман8/16/2011 09:23:00 PM

    od golden rose imam samo 53 i 57 a ovaj cu svakako probati,imas lijepe usne:)

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман8/22/2011 06:25:00 AM

    Uh sto je dobra boja. Gde kupujes ove plave GR?

    ОдговориИзбриши
  6. Kako mislis plave? Ovi su u bordo pakovanju, ja sam uzela na Karaburmi u jednoj maloj parfimeriji

    ОдговориИзбриши
  7. UF, ne znam zasto mi ne izlazis na blog rollu! Nista novo od tebe nemam,zadnji post ti je pred more koji sam citala,sad moram sve da ih prelistam... extra.. a da karmini su vrhunski!!!

    ОдговориИзбриши
  8. Kako ti ne izlazim?? :( Ma da ovi su stvarno odlicni, moracu da uzmem jos nijansi

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман10/12/2011 12:05:00 AM

    da li znate jos negde gde ima da se kupi GR kozmetika a da je malo blize centru grada? :)

    ОдговориИзбриши
  10. Njihovu kozmetiku imas uglavnom po tim manjim parfimerijama, imas i u Delti, negde na sred hola ima stand sa parfemcicima pa tu ima i GR :) Ali udji u bilo koju manju, " no name", parfimerijiu u gradu i verovatno ce imati :)

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман2/08/2013 05:32:00 AM

    Yes! Finally someone writes about latest.
    Here is my weblog :: grumpy cat

    ОдговориИзбриши