петак, 5. август 2011.

NARS Orgasm

Verovatno ste dosta puta čuli, videli, pročitali nešto o ovom rumenilu. Toliko se piše o njemu da je postao jedan od must have proizvoda, za one devojke koje vole šminku, malo više :)
Pročitala sam dostaaa recenzija o njemu na stranim blogovima pre nego što sam odlučila da ga moram imati! A sad kad ga imam već duže vreme, rešila sam i sama da napišem jednu. Pa počnimo. Boja je jako zanimljiva,breskvasto-roze , iliti roze sa primesom breskve, hm, na swatch-u ćete videti da je više roze ali na licu može biti i breskva i roze u zavisnosti od podtona kože, na meni više vuče na breskvu. U svakom slučaju to je jedna topla roze-breskvasta nijansa sa zlatnim shimmerom. Rekla bih sa dosta zlatnog shimmera. Iako je Super Orgasm verzija ovog rumenila sa više sjaja, ne mogu ni da zamislim koliko tek tu ima sjaja! Iskrena da budem, ja sam fan mat rumenila, ili onih sa jako malo sjaja, volim da dodam highlight kada želim sjaj na svom licu, a to je samo za večernje varijante. Zato ovo rumenilo koristim isključivo kao sastavni deo večernjeg make up-a. Po meni je boja savršena, i da postoji i mat verzija, verovatno bi to bilo moje omiljeno rumenilo! Pakovanje je jako simpatično. Crna kutijica sa ogledalcetom unutra. Prilično minijaturno izgleda, zgodno za neseser. Sadrži 4,8 g proizvoda.
Tekstura je ok, nije premekano, nije ni tvrdo, taman kako treba da se lako nanosi. Može da služi i kao highlight ako se nanese odgovarajućom četkom. Ostavlja više zlatni sjaj nego boju, ali može da se nadograđuje, a opet i dobro je pigmentovan pa ne treba preterati sa tim nadograđivanjem!  :)  Daje jeko lepu blistavost koži, pogotovo za devojke sa normalnom, suvom kožom bez proširenih pora, san snova!! Za moju kožu ( mešovitu/masnu) lepše bi bilo da je malo manje shimmera u njemu.
Nažalost, kao što već verovatno znate, Nars proizvodi su dostupni samo u Americi i Kanadi,. Možda ima i negde u Evropi da se nađe, za to ne znam. Ja sam dobila iz Kanade. Cena 29 $. Postoje dva rumenila za koja kažu da su dupe proizvodi Nars Orgasm-u, pa ukoliko su vam ona pristupačnija, možete ih pogledati To su MAC Spreengshine i Bourjois Lilas d'or.












Jel ste probale ove rumenilo, i kakvi su vaši utisci?

Pozdrav do sledećeg posta, xx Tacy!

7 коментара :

  1. Анониман8/06/2011 09:18:00 AM

    nadam se da cu uskoro probati,voljela bi imati nars orgasm i deep throat.imam e.l.f candid coral za koji kazu da je dupe za orgasm ali candid coral je vise breskvast i nije puno pigmentovan kao npr.artdeco rumenila.

    ОдговориИзбриши
  2. It's my favorite blush, the color is soooo amazing! Gorgeous post, darling! Love your blog and now following! Maybe you'll have time to visit my blog:)

    Kisses,
    Annabelle
    http://vivaluxury.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Svidja mi se boja! :))

    http://liberty-walk-sara.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. nisam, na 100 sam muka treba li mi još jedna takva boja, ali mislim da treba :D

    ОдговориИзбриши
  5. I ja ga zelim vec duze vreme...ali cula sam da je NYX Pinched dupe za Orgasm, tako da cu morati da ga imam ;)

    ОдговориИзбриши