понедељак, 3. фебруар 2014.

Artdeco Blusher 36


Kada bih morala da biram jedan komad šminke kao omiljeni, verovatno bi to bilo rumenilo. Rumenilo je po meni obavezno kada je make up u pitanju, bio on dnevni, neutralni, ili večernji, jači, bez rumenila to nije to. Artdeco je poznat po odličnim rumenilima, svi koji su ih probali znaju o čemu pričam. Jako su kvalitetna, nijanse odlične, cene pristupačne. Rumenilo o kome danas pišem dobila sam u zimskom giveawayu drage Ivane sa bloga  Anaviglam, kojoj se ovom prilikom još jednom zahvaljujem.


Rumenilo je LE jesenje kolekcije, broj 36 , ne znam da li je kod nas dolazilo, i zaista je prava jesenja i zimska nijansa. Radi se o zagasitoj, toploj ( na mom hladijem  tenu neutralnoj ) roze šljivastoj nijansi, koja verovatno ni ne postoji, ali eto takav je moj umetnički opis, neka bude plum nijansa :). Jako lepo osveži lice i da boju ovom zimskom bledilu. Najčeće ga nosim samog, odnosno onda kad na licu imam samo puder i maskaru, tada najlepše dolazi do izražaja. Mat je. Jako je pigmentovano, pa se lako može preterati, zbog toga ga najbolje nanosim tvor četkom. Finiš je fenomenalan. Baš je svilenkasto, a opet nije previše mekano, i ne trusi se. Postojano je prilično, kao i sva Artdeco rumenila, bar iz mog iskustva. Mogu slobodno da kažem da su njihova rumenila jedna od najboljih ako ne i najbolja koja se mogu naći na našem tržištu, a da su u tom srednjem cenovnom rangu ( do 1000 rsd). Ovo rumenilo verovatno više ne može da se nađe u prodaji, ali ako ste u potrazi za novim rumenilom, ja vam od srca preporučujem da pogledate Artdeco ponudu, sigurna sam da ćete pronaći nijansu za sebe.

Pakovanje je standardno za Artdeco rumenila, plastično sa magnetom, i sadrži 5g proizvoda.


Realni swatchevi sa blicem i bez


 Da li koristite Artdeco rumenila i koja nijansa vam je omiljena?


Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!

6 коментара :

  1. Obožavam Artdeco, posebno njihova rumenila. Nemam omiljenu nijansu, to mi sve zavisi od perioda kako mi se šta nosi. Trenutno najviše koristim njihovo nežno roze rumenilo iz one Dita Von T. kolekcije. Ovo tvoje mi se baš sviđa, trenutno sam u fazi tako nekih roze rumenila.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala njihova rumenila, ali obozavam njihove korektore.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja volim korektore njihove, onaj u srebrnoj olovci mi je omiljeni, probaj obavezno rumenila!

      Избриши
  3. Nisam probala ali sigurno ću u narednom periodu. Probala sam samo njihove pudere i iako su malo skuplji baš su kvalitetni

    ОдговориИзбриши