уторак, 24. април 2012.

Paleta 88 Warm

Dugo planiram ovaj post, pa sam danas uprkos oblačnom vremenu, rešila da moram da ga objavim. Neki od vas znaju, neki ne, da sam u januaru, kod Azre na dobro poznatom blogu Make Up Make Out , osvojila ovu divnu paletu senki, od 88 toplih boja. I još jednom, ovde ću da joj se zahvalim puno, puno, jer me je zaista obradovala. Od tada je koristim stalno, ima sve one boje koje ja inače najviše volim, sve nijanse braon, roze, ciglaste, zlatne..ali  u ovoj paleti se može naći i nekoliko sivih i plavičastih nijansi. Iako ima dosta boja, paleta je mala, zgodna za poneti bilo gde. Ima mat senki , ali i shimmerastih, mislim da ih je podjednako. Senke su okrugle, i jako male, videćete na slici da su manje od dinara, ali opet dovoljno velike da možete četkicom zahvatiti boju, bez da umrljate  druge senke. Neke su odlično pigmentovane, neke ne. Mana im je što se  truse, ali uz bazu je mnogo lakše raditi s njima. Nemaju nikakav miris, i ne izazivaju nikakve iritacije i sliično, imam prilično osetljive oči, i podnosim ih kao isve druge senke koje koristim ( artdeco, too faced). Pakovanje je plastično, ima ogledalce, i dva aplikatora za senke. Mnogo volim ovu paletu, sve na jednom mestu! Ukoliko želite ovakvu paletu, možete ih naći na ebayu. Neću više da dužim, pogledajte slike, pa mi recite kako vam se dopada!









Da li imate ovu paletu, i kakvi su vaši utisci?

Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!

12 коментара :

  1. Imam ju i oduševljena sam! Osim što ima toliko različitih neutralnih nijansi, savršeno je pigmentirana i korisna je za svaki dan!
    obožavam ju!
    <3

    ОдговориИзбриши
  2. Ajoj, predivna je! Sve boje bih koristila :D

    ОдговориИзбриши
  3. Wow, ova paleta izgleda apsolutno fenomenalno!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман4/24/2012 11:11:00 PM

    Nemam nista slicno, al ne bih se bunila. Mislim i desetak neutralnih, toplih nijansi bi radilo posao. Retko eksperimentisem sa neobicnijim bojama.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман4/24/2012 11:21:00 PM

    Izgleda zaista lepo, verujem da je praktična za svaki dan! :)
    Boje su divne!

    ОдговориИзбриши
  6. Uvijek mi nekako moćno izgledaju ove palete...a ima i malo ljibičaste :)))

    ОдговориИзбриши
  7. Divna paleta boja. Ovo su moje nijanse :)

    ОдговориИзбриши
  8. sramim se koliko dugo nisam posecivala blogove :(
    paletica je predivna, jako dugo je gledam i zelim da je narucim :)

    ОдговориИзбриши