петак, 17. фебруар 2012.

SEPHORA light touch highlighter

Nedavno sam svratila u Sephoru, da vidim šta je od setova ostalo na sniženju, izbor skoro pa nikakav, ali sam zato pronašla jednu jako zanimljivu stvarčicu među preostalim proizvodima na sniženju, a to je Sephora light touch highlighter-tj tečni highlighter-iluminator u olovci. Nisu postojali nikakvi testeri za ovaj proizvod, a ima ga u 3,4 nijanse, od kojih sam se ja nameračila na roze, jer sam zamislila to kao neki lagani posvetljivač u blago roze nijansi, koji bi mi pomogao da ujutru izgledam odmornije nego što jesam :) . Ljubazna prodavačica u Sephori je uspela da me ubedi (naravno) na kupovinu, pokazavši mi sličan (novi) Sephorin proizvod, koji je izašao kao zamena za ovaj, koji se povlači, i zato je snižen na svega 400 rsd, čini mi se. Kako sam se na prvi pogled zaljubila u taj novi Sephorin tečni highlighter ili korektor ili iluminator, šta je već, uzela sam ovaj bez razmišljanja kao probu, a i tri puta je jeftiniji od naslednika, pa ne može da bude neka šteta.

Proizvod je u obliku olovke, tečan je, ima jako mekanu četkicu na vrhu, a sam proizvod izlazi, okretanjem, zavrtanjem donjeg dela olovke, kao što i svi slični proizvodi funkcionišu. A ja mnogo volim takve stvarčice.
Prilično je tečan, ali ne i previše . Nijansa je svetlo roze, koja se stopi sa kožom. Znači ima slabo pokrivanje, skoro da nema nikakvu moć prekrivanja, niti može zameniti korektor i sakriti podočnjake. Ko misli da je dobar za tu namenu, neka odmah odustane. Ali divno radi svoj posao, a to je da posvetli određene delove lica. Ja ga nanosim na predeo ispod obrva, unutar oka, vrh nosa i iznad usana. Lice odmah izgleda mnogo, mnogo svežije. Isto tako može izgledati, ako na ta ista mesta nanesete i običan korektor, koji je za nijansu svetliji od tena, bitno je da je tečan i prozračniji. Znači ovo nije proizvod koji je neophodan, i bez koga se ne može, ali ja ga prosto obožavam, i postao je sastavni deo moje svakodnevne šminke, posebno jutarnje, kada nemam vremena ni želje da posvetim pažnju šminkanju očiju.

Ono što sam htela da postignem kupovinom ovog proizvoda, dobila sam. A to je svežina i odmornost koji daje licu. Jedina mana je svega 1,5 ml proizvoda. Ja ga koristim desetak dana, i sve se plašim da kod sledećeg zavrtanja neće imati šta da izađe. Iako je potrebno malo, odnosno samo jednom okrenuti donji deo olovke da izađe količina dovoljna da nanesem na sva mesta koja sam spomenula.
Jedva čekam da isprobam i taj novi, sličan proizvod, jer je još lepši i po strukturi, i mirisu i prozračniji je, daje lepši finiš, nekako više sjajan, ali biće i o njemu sigurno recenzija, kada dođe na red, za sada sam jako zadovoljna ovim, i verujem da ću uzeti još jedan za zalihe, dok ih još ima, jer je cena neuporedivo jeftinija od svih ostalih proizvoda ovog tipa.










Popularni proizvodi ovog tipa








Da li koristite neke slične proizvode?


Do sledećeg posta, pozdrav, xx Tacy!

19 коментара :

  1. mmm....ne koristim iluminator...mada sam se uvek i z prikrajka divila YSL touche eclat-u...ali sad kad si ga lepo ishvalila...vidim sebe u Sephori kako ga lovim...extra je sto je na snizenju!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam uvek merkala YSL, ali s obzirom kako se ti proizvodi brzo trose, ne isplati se, a ima i dobrih zamena :)

      Избриши
  2. Super review! Steta sto kod mene nema Sephora prodavnice. Ja imam slican Estee Lauder illuminator, kada sam ga kupila i videla da ima samo 2.2ml proizvoda mislila sam da ce se istrositi za nedelju dana, a ispalo je da ga koristim skoro svaki dan mesecima i nikako da se istrosi.

    ОдговориИзбриши
  3. wish i could read the review! how does it look?


    come say hello-
    www.stylemailbox.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Ne koristim (jer ne znam da koristim, hehe) ali mi se sviđa ideja da se stavi ispod obrva i u ugao oka, mislim da bi to znala da uradim tako da lepo izgleda :D
    A u kojim bojama ga još ima?

    P.s. ono nije akrmin već essence sjaj stay with me, nijansa 04, sada je 129 din :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. aaa pa imam ja taj sjaj :) Ima zuckasta, tamnija bez i kajsijasta, cini mi se..mislim da je ova rozikasta najpogodnija za vecinu tenova u ovo doba godine :)

      Избриши
  5. Bas lepo izgleda, moram da prosetam do Sephora-e :D Volim iluminatore. :))

    ОдговориИзбриши
  6. Cico, da nema tebe, devojke poput mene (makeup neznalice) nista ne bi znale :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je ako ce ti neki saveti odavde posluziti :) Hvala sto pratis!

      Избриши
  7. ja sam ove sephorine iluminatore kupovala i ranije, dok su bili deo normalne kolekcije, a i jedan bas pre mesec dana na popustu (isto taj rozikasti) i mogu da ti kazem da ne traju nista krace od ostalih proizvoda tog tipa (loreal, art deco, mf, ysl, dior...) - svi su mi trajali bar po 3 meseca, uz svakodnevno koriscenje. najbolji mi je, ipak, kanebo brush type concealer, koji je malcice vise korektor nego hajlajter, ali podjednako tecan i lagan. moracu da probam i taj novi sephorin, nisam ga jos videla.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E odlicno, sad si me obradovala, ja se sve plasim istrosice se posto se ne vidi koliko je ostalo..Probaj novi obavezno, ali on je isto iluminator, nije korektor

      Избриши
  8. odlicna recenzija! cak toliko dobra da je vec danas upravo taj higlighter moj! hvala! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je drago da si ga uzela! Nadam se da ce se dobro pokazati :)

      Избриши
    2. Samo da dodam jos jedan glas za ovaj highligher :) Pokazao se besprekorno! Po toj ceni mislim da nijedan slicni proizvod ne moze da se meri sa njim, ja sam hladan tip i divno mi osvezi i ten i oci. Obozavam vec ovo cudance!!!

      Избриши
    3. Bas mi je drago da ti se dopada, i ja ga obozavam! :)

      Избриши
  9. zanimljiva stvarcica :) nikad nisam koristila iluminator, a sad si me zainteresovala za ovaj :) super recenzija :)

    ОдговориИзбриши
  10. uf meni taj strasno isusuje taj deo oko oka, pa ga vise ni ne koristim! Samo za neka jaca sminkanja nocu! Preko dana mi se bas vidi u porama i boricama!
    Inace, i ti meni ne izlasi kad imas nove postove, ne znam zasto, pa sa vremena na vreme sama virnem, da vidim ima li sta >(

    ОдговориИзбриши