уторак, 20. март 2012.

KIKO Lipstick 92

Prvo, izvinjavam se što ređe pišem, ali nemam puno slobodnog vremena u zadnje vreme. Danas sam na brzinu uspela da uhvatim divno vreme i uslikam swatcheve još divnijeg karmina. Za one koji ne znaju, KIKO je italijanska marka, odličnog kvaliteta i srednjeg cenovnog ranga, koji po svom dizajnu veoma podseća na MAC. Ovo je prvi njihov proizvod koji imam u svojoj kolekciji, ali sigurno ću probati još nekoliko (dosta) stvarčica, posebo rumenila i lakove.


Karmin je pre svega u nude nijansi (a kako drugačije ) , najprirodnijoj mogućoj, bar kad je nijansa mojih usana u pitanju. Roze nude, boja mesa. Što je najvažnije jakooo je hidrantan, što je složićete se sa mnom teško naći kada su nude nijanse u pitanju. U svom sastavu sadrži nekoliko vrsta ulja ( ricinus, seed, jojoba) i butera. Prilično je dugotrajan, i po nekoliko sati. Pigmentovan takođe. Bez ikakvog mirisa, iako piše da sadrži parfem, ja ga ne osećam. Pakovanje me je takođe prijatno iznenadilo, ima težinu, i dobro se zatvara. Ne volim one plastične karmine koji lako mogu da se otvore u torbi i naprave haos.Dobila sam ga na poklon od drugarice iz Milana, od tada, već pola meseca ga stavljam gotovo svakodnevno, i mogu slobodno da kažem da mi je postao no.1 nude karmin! Nijansa je dovoljno prirodna, ne previše svetla kao recimo creme d' nude, tako da ide uz sve kombinacije šminkanja, ne zahteva jaču šminku na očima, kao većina sličnih karmina.
Na usnama na vestackom svetlu, sa blicem


Na usnama na suncu

p.s. zanemarite dlaku sa kose na usnama, sad sam videla da se prilepila! :DDa li ste probale nešto od Kiko kozmetike? Ako jeste pišite kako ste zadovoljni i šta vredi kupiti!


Kako vam se sviđa karmin? :)


Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!