понедељак, 16. септембар 2013.

DIORSKIN NUDE TAN

U favoritima sam vam već predstavila ovaj savršeni bronzer, ili ti Healthy Glow Enhancing Powder, ali pošto je na izdisaju i rasut u komadiće, rešila sam da ga zamenim novim. Odmah da vam kažem da ja retko kada ponavljam kupovinu bronzera ili rumenila. Prilično mi traju, i posle godinu dana se uglavnom zasitim i posegnem za novim. Istina, i sada sam imala želju da probam Guerlain Mosaic, ali sam se opet vratila Dior-u, jer je odličan! Sve kod ovog pudera/bronzera mi je savršeno. Volim ovakve multiuse proizvode, koji nisu ni sam bronzer, ni puder, ni rumenilo ni higlighter, već sve to pomalo. Volim to što mogu da ga koristim preko cele godine. Nijansa mi savršeno odgovara. Pogotovo kada kupujete HE proizvode nije baš lako izdvojiti pare i za bronzer i za rumenilo i za higlighter, zato ja volim uvek da imam ovako neki proizvod, i retko posežem za običnim jednobojnim bronzerima.





Nijansa koju imam je najuniverzalnija čini mi se, 002 Sunlight. Boja je prilagodljiva tenu, i može da se dozira. Tamniji deo, tj dve kockice koje nemaju roze slova na sebi, nanosim na celo lice, odnosno, čelo, nos, brada, dok svetliji deo ili pak ceo izmešan nanosim na jagodice. Po meni se pokazao najbolji u kombinaciji sa tvor četkom, jer se najboje kontroliše, mada ja stvarno mislim da sa ovim bronzerom ne može da se pretera. Mekan je, ali ne previše, ne rasipa se i ne trusi, ne volim tvrde bronzere po kojima more da se grebe četkom ne bi li se uzelo malo boje. Tekstura je predivna, svilenkasta, shimmer je taman kako treba, sitno mleven, diskretan. Ne postoji ništa što bih zamerila ovom proizvodu.




Pakovanje je fantastično, kao i ostala Dior dekorativa. Spakovan je u metalnu kutijicu, i prilično je težak za razliku od plastičnih pakovanja. Uz njega se dobija i mala kabuki četkica, koja je super za torbicu i popravljanje šminke. Sa prirodnom dlakom, i jako gusta i nabijena, pa kupi puno proizvoda. Tu je i plišana torbica, jako zgodna i praktična.

Pakovanje sadrži 10 gr proizvoda, ni premalo ni previše. Dovoljno za godinu dana svakodnevnog korišćenja, neću više da dužim, nego vas ostavljam sa gomilom slika, ne bih li ga predstavila u najboljem svetlu :)
na suncu

u senci







Kako vam se dopada ovaj bronzer? Da li ste ga koristile i koji su vaši utisci ?

Do sledećeg posta, pozdrav, xxx Tacy!

13 коментара :

  1. jako je lepo pakovanje, ali nisam sigurna da bi meni stajao :/ imam utisak da bi mi bio pretaman.ali pakovanje od 1o grama bi mi svakako trajalo više od godinu dana, hehe :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sa tvor cetkom se stvarno nanosi minimum proizvoda, i ja sam bela preko zime, pa gai tad stavljam, nije taman previse :)

      Избриши
  2. Nisam probala i sumnjam da ću u skorije vrijeme, najviše zbog cijene iako je zbilja predivnoćaaa :)

    ОдговориИзбриши
  3. Razumem te potpuno kad kazes da se zasitis rumenila i bronzera jer se i meni to desava.
    Vredi itekako, bez obzira na cenu jer dugo traje. Rado bih se odrekla nekih stvari da imam ovakvog lepotana :) Potpuno podrzavam ovako lepe kupovine jer najvise usrecuju.
    Plus je sto ima zgodnu cetkicu koja je po meni potpuno upotrebljiva. Odlicna recenzija!

    ОдговориИзбриши
  4. Meni su se jako svideli na prvi pogled. ALi kad sam ih probala jednostavno su prenarandzasti za moj ten. Uopste Dior meni mnogo vuce a narandzasto :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa po meni je ovaj vise rozikast nego narandzast, pogotovo u odnosu na ostale tri nijanse

      Избриши
  5. ja samo kad vidim ovu kutijicu i sam bronzer ja se zaljubim! taman da si u recenziji napisala da je najgori na svetu ja bih i dalje bila zaljubljena :D
    proizvod koji bih svakako volela da probam ali se bojim da bi mi bilo zao da ga nacnem :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. heheheh isto sam tako ja razmisljala prvi put kada sam ga probala, stajao mi je sigurno 15ak dana nisam htela da ga kvarim :) ali brzo se navuces, pa zanemaris sve ostale , drago mi je da sam ga uslikala dok je nov:)

      Избриши
  6. e ovaj je jedan od must have, ali nikako da dodje na red, na spisku imam jos neke lepotane koje prvo hocu da kupim pa onda ovog, ali verujem da bih odlepila da ga probam

    ОдговориИзбриши
  7. ovaj bronzer je moja tiha patnja, a nikako da dođe na red :(

    ОдговориИзбриши